Tips για ψεύτικες βλεφαρίδες

Για να χρησιμοποιήσετε βλεφαρίδες με το σωστό σχήμα και μήκος, επιλέξτε τις πιο διακριτικές και λεπτές της αγοράς, προσέχοντας το μήκος τους να μην ξεπερνάει αυτό των φυσικών σας βλεφαρίδων...


Ποτέ μην ψαλιδίζετε τις άκρες από τις ψεύτικες βλεφαρίδες σας γιατί έτσι αφαιρείτε την πιο λεπτή μυτερή άκρη που τις κάνει να μοιάζουν με τις φυσικές.

Αν έχετε ψεύτικες βλεφαρίδες σε διάφορα μεγέθη τοποθετήστε τις πιο μακριές στη μέση της γραμμής των βλεφαρίδων σας - εδώ βρίσκονται και οι πιο μακριές δικές σας βλεφαρίδες.

Για ένα πιο ρεαλιστικό look, επιλέξτε βλεφαρίδες με καθαρή και άσπρη βάση. Η μαύρη βάση κάνει τη γραμμή των βλεφαρίδων σας να δείχνει πιο παχιά και πιο έντονη στα σημεία όπου έχετε βάλει την τούφα.

Καλύψτε τις ψεύτικες βλεφαρίδες που δεν είναι λείες ή την κόλλα που φαίνεται πάνω στις βλεφαρίδες σας, τραβώντας μία γραμμή με μαύρο αϊλάινερ.

Πριν βγείτε έξω, βάλτε στην τσάντα σας κόλλα και οδοντογλυφίδες. Εάν οι ψεύτικες βλεφαρίδες σας ξεκολλήσουν, βάλτε μία σταγόνα κόλλας σε μία οδοντογλυφίδα και χρησιμοποιήστε την ώστε να προσθέσετε λίγο στη βάση της τούφας. Στη συνέχεια πιέστε την πίσω απαλά με τα δάχτυλά σας. Κρατήστε την εκεί για δέκα δευτερόλεπτα μέχρι να κολλήσει καλά.

Για να αφαιρέσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες τραβήξτε τις απαλά μία μία και πετάξτε τις (από τη στιγμή που έχετε απλώσει μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας, δεν μπορείτε να τις ξαναχρησιμοποιήσετε).
http://beautynet.pblogs.gr/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex