Εσωτερική διακόσμηση σύμφωνα με το ζώδιό σας

Για τη διακόσμηση του σπιτιού καλό είναι να λάβουμε υπόψιν το αστρολογικό ζώδιο, εφόσον αυτό είναι που προσδιορίζει (κατά το πλείστον) τον τρόπο ζωής και τα γούστα του καθενός μας.

Αναλυτικότερα:


Τα ζώδια της φωτιάς - Λέον, Κριος και Τοξότης - προτιμούν τη διακόσμηση που τους επιτρέπει να δείχνουν την ανεξαρτησία τους και τη διάθεση ελευθερίας και ανατροπών. Ιδανικό για αυτούς θα είναι ένα σπίτι χωρίς συγκεκριμένα όρια, μια μορφή studio, χωρίς οπτικούς παρεμποδισμούς, με άπλετο φως και συνήθως με ανοιχτά και χαρούμενα χρώματα.

Τα ζώδια του αέρα - Ζυγός, Υδροχόος και Δίδυμοι - είναι επικοινωνιακά και δίνουν έμφαση στους χώρους κοινωνικών επαφών. Ιδανικά γι' αυτούς οι μεγάλες σαλοτραπεζαρίες για πολλά άτομα. Σημαντικό εδώ, λόγω της έντονης κοινωνικότητας είναι η αποφυγή της αταξίας και γι' αυτό καλό είναι να υπάρχουν αρκετοί χώροι αποθήκευσης και τοποθέτησης αντικειμένων (συρταριέρες, βιβλιοθήκες κλπ)

Τα ζώδια της γης - Αιγόκερως, Ταύρος και Παρθένος - δίνουν βάση στη λεπτομέρεια. Κάθε ένα αντικείμενο το διαλέγουν με προσοχή. Καθώς δε είναι παθιασμένοι με την καθαριότητα και την τάξη, ιδανικό γι' αυτούς θα είναι ένα περιβάλλον μινιμαλιστικό και ξεκάθαρο.

Τα ζώδια του νερού - Καρκίνος, Ιχθύς και Σκορπιός - χρειάζονται λεπτομέρειες που στολίζουν το χώρο και τον κάνουν πιο ενδιαφέροντα. Δεν είναι μινιμαλιστικοί τύποι και τους αρέσουν τα αντικείμενα που δίνουν ζωή, χρώμα και αίσθηση. Οι αντίκες προσφέρονται άνετα γι' αυτούς και γενικά το 'βαρύ' περιβάλλον.

Σωστό ή λάθος, φήμη ή πραγματικότητα... τα ζώδια είναι εδώ και ο καθένας μας ανήκει σε μια από αυτές τις 'αστρικές' κατηγορίες. Ο καθένας λοιπόν, μπορεί να κρίνει μόνος του κατά πόσο ισχύουν οι επιρροές τους ξεκινώντας από τον ίδιο του τον εαυτό.
Εσύ τι λες;
Ισχύει;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex