Όροι Χρήσης


Οι επισκέπτες του Διαδικτυακού τόπου WomanisArt, οφείλουν  να διαβάσουν προσεκτικά τους όρους χρήσης πριν από την επίσκεψη τους  & σε περίπτωση διαφωνίας  οφείλουν  να μην κάνουν χρήση των υπηρεσιών του.  Αλλιώς  εννοείται ότι τους αποδέχονται ρητά και στο σύνολο τους. Επίσης το WomanisArt διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί οποτεδήποτε τους παρόντες όρους χρήσης και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας χωρίς προηγούμενη  ειδοποίηση των επισκεπτών. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας οφείλουν κάθε φορά να πραγματοποιούν έλεγχο για τυχόν αλλαγές, τροποποιήσεις των όρων χρήσης της ιστοσελίδας.

Το WomanisArt  ως προϊόν λογισμικού, με όλες τις εφαρμογές και τα ηλεκτρονικά αρχεία από τα οποία αποτελείται, συμπεριλαμβανομένων γραφικά (web σελίδες), HTML, javascript εικόνων και γραφικών, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών.

Για τα άρθρα που εμφανίζονται στο WomanisArt, επιτρέπεται η αντιγραφή, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, μόνο κατόπιν της αναφοράς προέλευσης και της τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου παραπομπής (link) ως πρωτογενής πηγή - εφόσον δεν αναφέρεται άλλη πηγή. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να ζητήσετε άδεια από τους ιδίους.

To WomanisArt σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων και παρακαλούμε τους χρήστες μας να κάνουν το ίδιο. Tο WomanisArt δεν είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο εικόνων, κειμένων και videos που αναδημοσιεύει από τρίτες σελίδες. Σε περίπτωση που κάποιες από τις εικόνες, τα κείμενα και τα videos δεν έχουν τη συγκατάθεση των αληθινών δημιουργών τους, δεσμευόμαστε να αποσύρουμε τα εν λόγω αρχεία αμέσως μόλις ο δημιουργός τους μας κάνει γνωστή την επιθυμία του Εδώ

Το WomanisArt ουδεμία ευθύνη φέρει για ενυπόγραφα άρθρα συντακτών/χρηστών που δημοσιεύει. Σε περίπτωση που κάποιος έχει υποκλέψει μέρος ή το σύνολο του άρθρου με οποιοδήποτε τρόπο, από οποιαδήποτε πηγή και αποδειχθεί ότι είναι πνευματική ιδιοκτησία τρίτου, τυχόν ευθύνες βαραίνουν αποκλειστικά τους συντάκτες / χρήστες και το WomanisArt υποχρεούται να δώσει τα στοιχεία τους σε οποιοδήποτε έχει έννομο συμφέρον.

Το WomanisArt περιλαμβάνει ενεργούς συνδέσμους παραπομπής (links) προς άλλα ανεξάρτητα websites τα οποία δεν ελέγχει, και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τον τρόπο λειτουργίας τους. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οποιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε.

Το περιεχόμενο του WomanisArt  προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση υπόδειξη προς ενέργεια ή παράλειψη και δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (διαιτολόγων, γιατρών, γυμναστών κ.λπ.)  Ο επισκέπτης/χρήστης αξιολογεί το περιεχόμενο της ενημέρωσης και δρα αυτοβούλως αποκλειόμενης οποιαδήποτε ευθύνης του WomanisArt.
Το WomanisArt δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων που κάνουν οι χρήστες. Υπεύθυνος για το κάθε σχόλιο είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του σχολίου. Οι συγγραφείς των σχολίων συμφωνούν να μην τοποθετούν περιεχόμενο το οποίο είναι υβριστικό, άσεμνο, παράνομο, διαφημιστικό, δυσφημιστικό ή παραβιάζει δικαιώματα τρίτων καθώς και αυτά της πνευματικής ιδιοκτησίας.
Οι διαχειριστές διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν οποιοδήποτε σχόλιο παραβιάζει τον παραπάνω κανόνα.

Οποιοσδήποτε εκ των όρων χρήσης καταστεί αντίθετος προς το νόμο και ως εκ τούτου άκυρος, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...