Tips για τέλεια απολέπιση

Όσες έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα πρέπει πρώτα να δοκιμάσετε το προϊόν απολέπισης κάτω από το πιγούνι ή πίσω από το αυτί σας. Επειδή οι περιοχές αυτές είναι λιγότερο ορατές, σε περίπτωση...
που το προϊόν αντιδράσει αρνητικά, η κοκκινίλα δεν θα φαίνεται.

Αποφύγετε το προϊόν απολέπισης εντελώς αν η επιδερμίδα του προσώπου σας έχει εκδορές, εγκαύματα, φουσκάλες ή πληγές. Περιμένετε μέχρι να επουλωθούν πριν κάνετε απολέπιση.

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν πιο λιπαρό δέρμα λίγες μέρες πριν την περίοδό τους. Πράγμα το οποίο κάνει το διάστημα αυτό το πιο κατάλληλο για απολέπιση. Επίσης σε αυτή τη φάση, η ευαίσθητη επιδερμίδα έχει τις λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσει ερεθισμούς και η μεικτή επιδερμίδα μπορεί να ωφεληθεί, μιας και η λιπαρότητα στη ζώνη Τ θα είναι πιο έντονη.

Οι δερματολόγοι συνιστούν το επόμενο πρωί να χρησιμοποιήσετε μια ενυδατική κρέμα με δείκτη spf 30 ή και περισσότερο.

Μη χρησιμοποιήσετε scrub (δηλαδή προϊόν με κόκκους) την ίδια μέρα που θα κάνετε απολέπιση, έτσι θα αποφύγετε αυξημένη ευαισθησία του δέρματος στα οξέα.

Περιμένετε τουλάχιστον πέντε μέρες πριν κάνετε περιποίηση προσώπου ή αποτρίχωση στην περιοχή που έχετε κάνει απολέπιση. Ενημερώστε την αισθητικό σας πότε κάνατε την τελευταία φορά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex