Αν έχετε «ψωμάκια» αλλά δεν τα θέλετε…

Ο τίτλος ίσως να σας έκανε αμέσως να σκεφτείτε «Μα είναι δυνατόν να έχω ψωμάκια και να τα θέλω;». Ναι, λοιπόν, είναι. Ποιος είπε ότι ένα σώμα δείχνει όμορφο μόνο...
αν του λείπουν; Δεν ισχύει για όλες ο ίδιος κανόνας καθώς σε αρκετές γυναίκες τα «ψωμάκια» είναι αυτά που κάνουν το σώμα τόσο όμορφο όσο και ελκυστικό.

Αν, όμως, τα έχετε και θέλετε να τα καταπολεμήσετε, μπορείτε να δοκιμάσετε την άσκηση πιλάτες που ακολουθεί και συνιστά η Βρετανίδα γυμνάστρια Κάρον Κάρτερ.
Κατά τη διάρκεια της περιστροφικής κίνησης του ποδιού πρέπει να εισπνέετε αργά και βαθιά, ώστε να σφίγγονται οι κοιλιακοί σας και να σταθεροποιείται η σπονδυλική σας στήλη.

Ξαπλώστε ανάσκελα στο πάτωμα, με τον αυχένα και τα πόδια ίσια.
Βάλτε τα χέρια στα πλάγια του σώματος, με τις παλάμες να ακουμπούν στο πάτωμα. Φέρτε το δεξί γόνατο στο στήθος και στη συνέχεια ισιώστε το προς τα πάνω, ισιώνοντας και τα δάκτυλά του.

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και εκπνέοντας κάνετε τα εξής: Ωθήστε το δεξί σας πόδι προς τα αριστερά, μακριά από το σώμα σας, χωρίς να το χαμηλώσετε (θα αισθανθείτε πίεση στο εσωτερικό του δεξιού μηρού σας), διαγράφοντας την αρχή ενός κύκλου.
Στη συνέχεια κινήστε προς τα κάτω χωρίς να το χαμηλώσετε πολύ, ύστερα προς το δεξί μέρος του σώματος και στη συνέχεια προς τα πάνω, προς το κεφάλι σας. Εισπνεύστε και επαναλάβετε τον κύκλο.

Να κάνετε συνολικά πέντε κύκλους και μετά να αλλάξετε πόδια και να επαναλάβετε. Στην αρχή, να κάνετε όσο τον δυνατό πιο μικρούς κύκλους και καθώς θα περνά ο καιρός να αυξάνετε τη διάμετρό τους ανεβάζοντας έτσι το επίπεδο της άσκησης.

Πάντα να θυμάστε ότι μερικά μέρη του σώματος, είτε γυμνάζονται με βάρη είτε με το βάρος του σώματός σας, δέχονται τα ίδια αποτελέσματα, διότι τους αρκεί απλώς να «ενεργοποιούνται».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex