Όταν δε θες να συναντήσεις κάποιον…

…όλο το σύμπαν συνωμοτεί για το ΑΝΤΙΘΕΤΟ!
Ναι, είναι από αυτούς τους άγραφους νόμους που συναντάς πολύ νωρίς στη ζωή σου. Από τους νόμους αυτούς που δε χρειάζεται να στους μάθει κανείς. Δεν διδάσκονται από...
το δάσκαλο σου, ούτε πηγαίνεις στο φροντιστήριο για καλύτερες επιδόσεις. 
Τη λύση οφείλεις να την βρεις μόνη σου και γιατί όχι να τα βάλεις ακόμα και με το ίδιο το σύμπαν.

Αλήθεια… Μπορείς;
Μπορείς να ξεφύγεις από την καταραμένη τύχη σου ή όλα είναι θέμα ισορροπίας της μοίρας, με αποτέλεσμα να μην είναι στο χέρι σου, ποιον συναντάς, πότε και γιατί; Μπορείς να ξεφύγεις από αυτό που φοβάσαι ή μήπως πάντα θα πέφτεις πάνω του επειδή κάποιος, κάπου, εκεί ψηλά γελάει μαζί σου;

Όλοι έχουμε ανθρώπους που δε θέλουμε να συναντάμε. Είτε επειδή έχουμε φάει την πιο χοντρή χυλόπιτα, είτε επειδή έχει παιχτεί χοντρή μ……… μεταξύ μας. Μπορεί να έχουμε μαλώσει μαζί τους ή ακόμα και να τους φοβόμαστε. Οι λόγοι δεν έχουν σημασία. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι απλά δεν θέλουμε να πέφτουμε πάνω τους.

Και αυτό ακριβώς ΔΕΝ γίνεται… Πάνω στο λεωφορείο, μέσα στο ζαχαροπλαστείο, στην ουρά από το σούπερ μάρκετ, την ώρα που πίνεις ανενόχλητος το καφεδάκι σου. Αχά. εκείνη ακριβώς την ώρα, θα περάσουν από μπροστά σου τα μούτρα που δεν θες να βλέπεις, τα μούτρα που θες να ξεχάσεις πως υπάρχουν όχι απλά στη ζωή σου, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη, θυμίζοντας σου τι έχει γίνει, τι έχει ειπωθεί και φυσικά, τι θες να ξεχάσεις!!

Προτού ξεκινήσεις να ωρύεσαι, να σικτιρίζεις θεούς και δαίμονες, να λες στον φίλο σου πως αυτός φταίει για όλα και να καταριέσαι την μαύρη σου την τύχη, σκέψου το μερίδιο ευθύνης που εσύ έχεις σε αυτήν την ιστορία.
Πρέπει να καταλάβεις ένα πράμα: Πέφτεις επάνω στα άτομα αυτά, επειδή πολύ απλά, θες να πέσεις!! Έλα τώρα, δε θέλω ψέματα μεταξύ μας, όλοι το κάνουμε. Χρειάζεσαι να βλέπεις αυτά τα άτομα για να μπορείς να είσαι εσύ καλά. Βγαίνεις από το σπίτι σου και στο πίσω μέρος του μυαλού σου κατά βάθος παρακαλάς να δεις αυτό που φαινομενικά δε θες.

Αυτό που ουσιαστικά πρέπει να διορθώσεις δεν είναι η τύχη σου, αλλά η εξάρτηση που έχεις με αυτή την μούρη. Χρειάζεσαι να τη βλέπεις για να νιώθεις εσύ καλά; Για να μπορείς να γράφεις στο status σου στο facebook ότι και εσύ έχεις κάτι που αγαπάς να μισείς ή μήπως για να θυμάσαι πως οι απλήρωτοι λογαριασμοί από παρελθόν σου περιμένουν υπομονετικά για την εξόφληση τους;

Δεν ξέρω τη σχέση σου με τα ανεξόφλητα τέλη από τον λογαριασμό της ΔΕΗ, δε ξέρω αν σου έχουν κόψει το τηλέφωνο επειδή έχεις ξεχάσει να πληρώσεις τον ΟΤΕ, αυτό που ξέρω είναι πως οι ανθρώπινες σχέσεις είναι σαν τους λογαριασμούς, πρέπει να τους πληρώνεις πάντα στην ώρα τους.

Στην τελική, επειδή ο κόσμος είναι πολύ μικρός και όπως τραγουδάει και ο Ρουβάς, «Όλα γύρω σου γυρίζουν», μάθε να επιβιώνεις και να μπορείς να συνυπάρχεις με το αυτό το πρόσωπο!
http://www.newsfilter.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex