Διακόσμησε με γήινα χρώματα το σπίτι σου!

Χρησιμοποιείστε το καφέ, όλους τους γήινους τόνους και τα ουδέτερα χρώματα για να ζωντανέψετε με έντονες αντιθέσεις την διακόσμηση του σπιτιού σας! Ζεστά και εύκολα...
στους συνδυασμούς, σας δίνουν λύσεις στην επιλογή των χρωμάτων και κάνουν το σπίτι σας ομορφότερο! Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες για το πως θα τα χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας!

Ο χρυσός/μπεζ καναπές είναι ότι πιο κατάλληλο για το σαλόνι γιατί είναι μεν κλασσικό άλλα πάει με όλα τα υπόλοιπα χρώματα! Ρίξτε πάνω ότι χρώμα μαξιλάρια θέλετε και σας ανοίγει την παλέτα για να «παίξουμε» με πολλούς συνδυασμούς!










Ο συνδυασμός του καφέ με το λαδί φέρνει ηρεμία και θαλπωρή! Ιδανικά χρώματα για την κρεβατοκάμαρα!


















Βάλτε το καφέ στα ρόμαν, στο φωτιστικό και στο κεφαλάρι του κρεβατιού!




















Στην τραπεζαρία παραπάνω, οι τοίχοι είναι με ταπετσαρία σε γήινους τόνους που την κάνουν πιο ήρεμη και χαλαρωτική και χαρίζουν μια αίσθηση «private dining room»!


















Εδώ μια πιο έντονη και επιτυχημένη διακόσμηση χρησιμοποιώντας καφέ σε συνδυασμό με πορτοκαλί και βαθύ μοβ! Πολυτελής, πλούσιος και ζεστός συνδυασμός!











 Το ζεστό γκρι αποτελεί ένα τέλειο φόντο για να προστεθούν όλα τα υπόλοιπα χρώματα! Στην φωτογραφία από πάνω βλέπουμε την πρακτική αυτή από τον πίνακα, μέχρι τα μαξιλάρια και την ταπετσαρία στην πολυθρόνα! Σημειώστε  πως μόνο η πολυθρόνα και ένα μαξιλάρι στον λευκό καναπέ είναι εμπριμέ για να μην γίνει «φορτωμένος» ο χώρος σε σχέση με τον πίνακα!








Πηγή: lenablonsky.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex