Tips για πρόσωπο που φαίνεται νεότερο

Αν θέλετε να δείχνει το πρόσωπό σας νεότερο αλλά να μην ξοδεύετε πολλά χρήματα σε πανάκριβα προϊόντα, διαβάστε παρακάτω μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να...
φωτίσετε και να αναζωογονήσετε την επιδερμίδα σας.

• Το ξηρό δέρμα και οι λεπτές ρυτίδες γύρω από το στόμα και τα μάτια αυξάνονται με την ηλικία. Αν χρησιμοποιείτε μία καλή ενυδατική κρέμα δύο φορές την ημέρα μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του σχηματισμού των λεπτών αυτών ρυτίδων. Η «καλή» ενυδατική δε σημαίνει απαραίτητα και ακριβή. Επιλέξτε μία κρέμα χωρίς άρωμα ή έλαια γιατί επιβαρύνουν το δέρμα και φυσικά μην ξεχνάτε να την εφαρμόζετε και στο λαιμό σας.

• Μπορείτε να χρησιμοποιείτε συχνά μία απλή μάσκα την οποία φτιάχνετε με μισό φλιτζάνι πλήρες γάλα, μισό φλιτζάνι μέλι, μισό φλιτζάνι βρώμη και δύο ασπράδια αυγού. Τα ανακατεύετε καλά και τα εφαρμόζετε στο πρόσωπό σας, τα αφήνετε για 15 λεπτά, ξεβγάζετε με δροσερό νερό και βάζετε ενυδατική κρέμα. Θα νιώθετε το δέρμα σας φρέσκο και απαλό.

• Όσο για το μακιγιάζ, ακόμα κι αν δε θέλετε να χρησιμοποιείτε make up, το concealer είναι ένας εύκολος τρόπος να εξομαλύνετε τον τόνο του δέρματός σας. Απλώστε concealer στην περιοχή κάτω από τα μάτια σας και στις άκρες της μύτης σας που συνήθως υπάρχει μία φυσική κοκκινίλα. Επίσης, χρησιμοποιήστε μάσκαρα για να φαίνονται πιο φωτεινά και μεγαλύτερα τα μάτια σας.

• Εξουδετερώστε τη βαρύτητα! Όταν πιάνετε τα μαλλιά σας σφιχτά ψηλά στο κεφάλι, το δέρμα σας τραβιέται και καταπολεμάτε έστω και στιγμιαία τη χαλάρωση!

• Το γνωρίζετε ήδη αλλά καλό είναι να το επαναλαμβάνουμε σε κάθε ευκαιρία: Κόψτε το κάπνισμα! Βλάπτει την υγεία, χαλάει την αναπνοή και τα δόντια σας και προκαλεί χαλάρωση του δέρματος και ακμή.

• Πίνετε όσο περισσότερο νερό μπορείτε, σας χαρίζει υγιές δέρμα που φαίνεται και στην εξωτερική σας εμφάνιση καθώς σας χαρίζει λαμπερή επιδερμίδα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex