Διώξε φυσικά τα μαύρα στίγματα

Τα αντιαισθητικά μαύρα στίγματα είναι πολύ ενοχλητικά και παρόλο που δεν φαίνονται από μακρυά, μπορούν εύκολα να επηρεάσουν την ψυχολογία και την διάθεση σας. Μπορεί να μην μπορείτε να τα αποφύγετε τελείως, αλλά...
μπορείτε πανεύκολα, ανέξοδα και φυσικά πάντα να τα αντιμετωπίσετε!


Ο βασικός εχθρός των μαύρων στιγμάτων και βέβαια καλύτερος σύμμαχος σας είναι η απολέπιση και ο καθαρισμός. Γι’ αυτό ξεκινήστε με ένα πολύ καλό scrub προσώπου, έτσι ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα. Στη συνέχεια σκουπίστε ταμποναριστά το πρόσωπό σας με μια καθαρή πετσέτα και τοποθέτησε μια ζεστή κομπρέσα για περίπου 10-15 λεπτά.

Η ζεστή κομπρέσα έχει την ικανότητα να ανοίγει και να μαλακώνει τους πόρους του προσώπου σας, κάνοντας σας ευκολότερο το να απομακρύνετε τα μαύρα στίγματα.

Αφού περάσει το 10-15λεπτο πάρτε λίγο βαμβάκι και τυλίξτε τα δάχτυλα σας. Στη συνέχεια αρχίστε να πιέζετε μαλακά το πρόσωπο σας προς τα κάτω από τις δύο μεριές με τα δάχτυλα σας για να τα απομακρύνετε. Προσοχή μην βάζετε δύναμη, γιατί μπορεί να προκαλέσετε κάποιο τραυματισμό ή κάποια μόλυνση.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως αν θέλετε, μπορείτε να αποφύγετε αυτή την επώδυνη διαδικασία, χρησιμοποιώντας λίγο μέλι. Το αποτέλεσμα θα είναι σταδιακά το ίδιο και πέρα από την απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων θα πετύχετε και λάμψη του προσώπου σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ζεστάνετε λίγο μέλι, να το απλώσετε στις περιοχές που θέλετε και να το αφήσετε για 10-15 λεπτά. Στη συνέχεια απλά ξεπλύντε με χλιαρό νερό.

Επίσης, αναμειγνύοντας λίγο αλάτι με χυμό λεμονιού, μπορείτε να κάνετε ένα υπέροχο πήλινγκ προσώπου που θα κάνει και πάλι τα μαύρα στίγματα να φύγουν.

Μια τελευταία συνταγή για να διώξετε τα μαύρα στίγματα είναι η ντομάτα. Κόψτε μια ντομάτα σε κομμάτια κατάλληλα για κάθε προβληματικό σημείο (μύτη, ζυγωματικά, κούτελο, πηγούνι κλπ) και ξεπλύντε το πρόσωπο σας με ζεστό νερό. Σκουπίστε το πολύ καλά και βάλτε τις φέτες στο πρόσωπο σας. Αφήστε τις για ένα τέταρτο και ξεπλύντε πάλι με ζεστό νερό. Το αποτέλεσμα θα είναι εμφανέστατο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex