Καθαρισμός προσώπου

Είναι σίγουρα μια από τις «υποχρεώσεις» που δεν πρέπει να παραμελείς. Αντίθετα, ο καθαρισμός του προσώπου είναι τόσο σημαντικός για το δέρμα που, αν ξεχάσεις τη σημασία του, το πιθανότερο είναι…
να σε ξεχάσει και αυτή.

Δεν μπορείς να επιτύχεις το τέλειο natural look αν η επιδερμίδα δεν φωνάζει από μακριά ότι είναι πεντακάθαρη και έχεις πολεμήσει γι’ αυτό.

Μην πας για ύπνο προτού καθαρίσεις το δέρμα σου. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία! Όσο κουρασμένη και αν είσαι, όσο αργά και αν γύρισες, όσο και αν βαριέσαι να κάνεις μια παράκαμψη στο μπάνιο πριν ξαπλώσεις, θυμήσου πως κατά τη διάρκεια του ύπνου οι πόροι ανοίγουν και υποδέχονται κάθε υπόλειμμα μακιγιάζ και σκόνης που έχει ξαπλώσει στο πρόσωπό σου. Δεν είναι κρίμα να το αφήσεις να υποφέρει όλο το βράδυ;

Ο σωστός καθαρισμός περιλαμβάνει καλό ντεμακιγιάζ, σαπούνι και toner. To ντεμακιγιάζ για να απομακρύνει το μακιγιάζ, το σαπούνι για να καθαρίσει και το toner για έξτρα περιποίηση.

Αμέσως μετά το toner χρειάζεται μια κρέμα που θα επαναφέρει το ρΗ της επιδερμίδας στα σωστά επίπεδα και θα ενυδατώσει κατάλληλα. Το αν θα επιλέξεις ένα καλό σαπούνι ή ένα σετ καθαρισμού που να περιλαμβάνει παραπάνω από ένα προϊόντα είναι επιλογή σου. Καλό είναι να καθαρίζεις το πρόσωπο και το πρωί για να στρώσεις το μακιγιάζ σε καθαρή επιδερμίδα.
http://www.chalkidanews.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex