Για να φαίνεστε πιο λαμπερές !!!

Ως έφηβοι, θέλουμε να δείχνουμε μεγαλύτεροι… όμως έρχεται κάποια στιγμή που τα πράγματα αλλάζουν, και το μόνο πράγμα που θέλουμε είναι να φαινόμαστε και πάλι νέοι. Ο χρόνος βέβαια...
δεν γυρίζει πίσω, μπορούμε όμως να καλυτερέψουμε την εικόνα του παρόντος… και να δείχνουμε και πάλι φρέσκες και λαμπερές.

1. Πίνετε πολύ νερό: Το νερό βοηθάει να καθαρίσει η επιδερμίδα σας και να δώσει στο πρόσωπό σας μια πιο νεανική λάμψη. Επίσης το νερό συμβάλλει στη διατήρηση του  σωστού μεταβολισμού στο σώμα μας.

2. Φροντίστε την επιδερμίδα σας: Πρέπει να χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση την κρέμα σας και να κάνετε πάντα ντε-μακιγιάζ.

3. Κάντε το σωστό κούρεμα: Ένα κολακευτικό κούρεμα θα εκσυγχρονίσει το τρέχον στυλ σας και θα αναδείξει την ομορφιά του πρόσωπου σας.

4. Ντύσιμο: Δεν υπάρχει χειρότερο από μια γυναίκα που προσπαθεί να ντυθεί σαν έφηβη, και τελικά καταφέρνει να μοιάζει με κάτι άλλο… άσχημο. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το ντύσιμο σας ταιριάζει με το γενικότερο στυλ σας, ώστε να φαίνεστε ακριβώς αυτό που είστε. Να θυμάστε ότι τα σωστά ρούχα αναδεικνύουν καλύτερα το σώμα μας.

5. Κάντε το σωστό μακιγιάζ: Είναι τόσο εύκολο να φτάσουμε στην υπερβολή με το μακιγιάζ, όταν προσπαθούμε να κρύψουμε την ηλικία μας. Επισκεφθείτε το κατάστημα καλλυντικών σας και ρωτήστε έναν σύμβουλο να σας δώσει νέες ιδέες για το τι μπορείτε να κάνετε με το μακιγιάζ σας, έτσι ώστε να δείχνετε φρέσκες και λαμπερές.

6. Ισορροπημένη διατροφή: Η ισορροπημένη διατροφή είναι το α και ω για να δείχνετε και νιώθετε νεότερη. Αντί να τρώτε fast food, δοκιμάστε τα δημητριακά, λαχανικά και τα φρούτα όταν ψάχνετε για κάτι γρήγορο.

7. Γυμναστική: Όσο μεγαλώνουμε, ο μεταβολισμός μας αρχίζει να επιβραδύνει. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλετε να διατηρήσετε ένα υγιές σώμα πρέπει να βάλετε τη γυμναστική στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Επειδή όμως οι εποχές είναι δύσκολες και δεν έχουμε λεφτά για γυμναστήριο, μπορείτε να κάνετε απλές ασκήσεις στο σπίτι. Αν πάλι αυτό το βαριέστε, το ποδήλατο και το τρέξιμο κάνουν επίσης καλή δουλειά.

Και να θυμάστε: δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι, αλλά πόσο αισθάνεσαι...
madeinheartbeauty.wordpress.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex