Μάθε πότε λήγουν τα καλλυντικά σου

Όπως όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιείς, έτσι και τα καλλυντικά σου, έχουν ημερομηνία λήξης. Ακόμα και αν τα έχεις ''χρυσοπληρώσει'', προσπάθησε να μην υπερβείς το χρόνο ζωής τους, γιατί οι μολύνσεις και οι ερεθισμοί...
θα σου χτυπήσουν την πόρτα..

Αν κοιτάξεις προσεχτικά τις συσκευασίες, θα βρεις το γνωστό ανοιχτό βαζάκι, που θα σε ενημερώσει για την ημερομηνία που το προϊόν, παύει  να σου είναι χρήσιμο..
Σου έχω φτιάξει μια γρήγορη λίστα, για να μην σε πιάνουν αδιάβαστη..

Βασικός κανόνας: τα περισσότερα προϊόντα, χρειάζονται δροσιά και απεχθάνονται τη ζέστη. Γι αυτό μετέφερε το νεσεσέρ σου, στο ψυγείο, αν χρειαστεί.
το κραγιόν σου, μπορεί να διατηρηθεί για 2 χρόνια. Πρόσεξε να μην λιώσει όμως, γιατί έτσι αλλοιώνονται τα συστατικά του.

Η μάσκαρα αντέχει 6 μήνες. Καθάριζε προσεχτικά το βουρτσάκι και απόφυγε να το ανεβοκατεβάζεις  όταν την τοποθετείς στις βλεφαρίδες σου, γιατί ο αέρας που μπαίνει μέσα, δεν είναι και ότι καλύτερο. Άρα λοιπόν μην ξεχνάς να κλείνεις ερμητικά το καπάκι, κάθε φορά που ολοκληρώνεις το μακιγιάζ σου.

Οι σκιές και τα ρουζ  σε σκόνη, δεν χαλάνε εύκολα. Για να μη μεταφέρεις όμως μικρόβια στη συσκευασία τους , πλύνε καλά και σχολαστικά τα πινέλα και τα βουρτσάκια, που έρχονται σε επαφή μαζί τους.

Τα make up, αν διατηρηθούν σε δροσερό μέρος, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αρκετό καιρό. Μερικά όμως από αυτά χρειάζονται άμεση αντικατάσταση, αν μυρίζουν έντονα ή έχει αλλάξει η υφή τους..

Συμβουλή: δεν δανείζουμε ποτέ τα καλλυντικά μας..ποτέ όμως ε;
http://mystickland.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex