Επιδερμίδα: Κινήσεις που πρέπει να αποφεύγετε

Μερικές από τις καθημερινές μας κινήσεις μπορεί να χαλάσουν την επιδερμίδα, ακόμα και αν εμείς δεν το καταλαβαίνουμε. Όχι πια! Δείτε μερικές κινήσεις που ίσως δεν ξέρατε ότι σας...
βλάπτουν και πως πρέπει να τις αποφεύγετε.

Αν φοράτε γυαλιά, τότε μην ξεχνάτε να τα βάζετε, γιατί με το να προσπαθείτε να δείτε χωρίς αυτά μισοκλείνοντας τα μάτια σας, δημιουργείτε γραμμές γύρω από τα μάτια σας, οι οποίες σιγά σιγά θα γίνουν μόνιμες. Το ίδιο αποτέλεσμα έχει και το να μην φοράτε τα γυαλιά ηλίου σας όταν ο ήλιος λάμπει.

Χαμογελάστε με την ψυχή σας, αλλά μην ζαρώνετε τη μύτη σας και μην κρατάτε το στόμα σας σφιχτά με το χέρι σας, γιατί έτσι σπάνε οι μυς του προσώπου. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, αλλά είναι η αλήθεια, αφού οι οι μύες του προσώπου είναι πάρα πολύ ευαίσθητοι, ακόμα και στο λάθος χαμόγελο!

Το να στηρίζετε το πρόσωπό σας ή το σαγόνι σας ανάμεσα στα χέρια σας είναι λάθος, αφού με αυτό τον τρόπο πιέζετε το δέρμα σας δημιουργώντας κοκκινίλες και ζάρες και έτσι χάνεται η φυσική φρεσκάδα του προσώπου.

Μην γουρλώνετε τα μάτια σας και μην ανασηκώνετε τα φρύδια σας, γιατί όσο αυθόρμητο και αν είναι, δεν παύει να δημιουργεί άσχημες γραμμές στην περιοχή των ματιών.

Τέλος, αν μπορείτε καταργήστε το μαξιλάρι, γιατί αν είναι μεγάλο και σχετικά σκληρό, δημιουργεί ζάρες και κοκκινίλες στο πρόσωπο και δεν κάνει καλό στον αυχένα, γιατί τον ανασηκώνει για πολλές ώρες περισσότερο από το κανονικό. Αν πάλι δεν γίνεται να το καταργήσετε, προτιμήστε ένα μαξιλάρι με πούπουλα σε μικρό μέγεθος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex