Λευκή Κρεβατοκάμαρα!

Εάν τα επίθετα που ψάχνετε για την τέλεια κρεβατοκάμαρα είναι φωτεινή, καθαρή, άνετη, φρέσκια... το  λευκό χρώμα είναι η λύση που ψάχνετε!
Η διακόσμηση με λευκό χρώμα...
τα λευκά έπιπλα και η φαντασία σας θα σας δώσουν πολλές επιλογές για να φτιάξετε την κρεβατοκάμαρα που ονειρεύεστε! 

Φωτεινά και καθαρά.
Τα λευκά έπιπλα κάνουν πιο εύκολο το παιχνίδι που γίνεται με το φως μέσα στο υπνοδωμάτιο σας. Φαίνεται πιο φωτεινό απ 'ότι και σαν να το έχετε μόλις καθαρίσει! Επιπλέον δίνει την αίσθηση ότι το δωμάτιο είναι ποιο ευρύχωρο! Μια πολύ ταιριαστή πινελιά είναι ένας καθρέπτης που θα αντανακλά ακόμη περισσότερο το λευκό χρώμα!



Μοντέρνος σχεδιασμός και κομψότητα.
Οι περισσότεροι διακοσμητές και σχεδιαστές προτείνουν το λευκό για την κρεβατοκάμαρα αυτήν την εποχή! Είναι σαν να έχει μέσα του όλα τα χρώματα και για αυτό είναι τόσο δημοφιλές! Θα το συναντήσετε σε σπίτια, σε εξοχικά και σε ξενοδοχεία σε όλα τα υλικά που μπορείτε να φανταστείτε! Από  ψάθινα έπιπλα και πήλινα διακοσμητικά αντικείμενα ως λευκά υφάσματα! Δώστε μια μοντέρνα εμφάνιση στην κρεβατοκάμαρα, δίνοντας την αίσθηση της κομψότητας και της πολυτέλειας!

Ευελιξία.
Τα λευκά έπιπλα και υφάσματα είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστούν και να ταιριάξουν στα ήδη υπάρχοντα σχέδια και χρώματα, είτε αυτά βρίσκονται στο τοίχο είτε στα διακοσμητικά τριγύρω. Ανεξάρτητα από το θέμα ή το ύφος του δωματίου (που πολλές φορέα αλλάζει ανάλογα την εποχή), το λευκό πάει παντού και συνδυάζεται με τα πάντα!


Διακοσμητικά.
Οι προτάσεις μας είναι ένα μικρό λευκό τραπέζι που θα φιλοξενεί ένα κεραμικό βάζο γεμάτο λουλούδια θα δώσει ακόμη περισσότερη φρεσκάδα στον χώρο! Ακόμη, ένα χάλκινο διακοσμητικό ή ένα κηροπήγιο θα προσθέσουν περισσότερη κομψότητα καθώς θα κάνουν εντυπωσιακή αντίθεση με το λευκό χρώμα των επίπλων!

Όμορφα συναισθήματα.
Το λευκό, με βάση την ψυχολογία, προκαλεί ηρεμία και χαλάρωση! Κατά συνέπεια, θα αποκοιμήθηκε πιο γρήγορα και εύκολα όταν θα έρθει η ώρα να ξεκουραστείτε! Δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που ευνοεί το σώμα και το μυαλό σας. Καθαρότητα και άπειρη γαλήνη… σαν χνουδωτά σύννεφα να αιωρούνται στο χώρο… 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex