Ποιά απόχρωση κραγιόν σου ταιριάζει;

Πόσες φορές αγοράσατε κραγιόν ή λιπ-γκλός που ενώ ψάχνατε ώωωρες το αν είναι το ιδανικό για σας, τελικά καταλάβατε ότι δεν σας πολυταιριάζει και δεν το φορέσατε ποτέ; 

Εγώ πάντως πολλές! 
Μην πω ότι τα περισσότερα κραγιόν που έχω αγοράσει τελικά δεν ήταν αυτό που περίμενα, μιας και αλλιώς φαίνονται στη συσκευασία και αλλιώς πάνω στα χείλη. Πως μπορούμε να βρούμε την σωστή απόχρωση...διαβάστε.

1.Ένας κανόνας λέει, ότι η σωστή απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό μας είναι αυτή που βλέπουμε να μας ταιριάζει όταν είμαστε τελείως άβαφτες.

2.Το πιθανότερο είναι ότι το χρώμα που θα μας αναδείξει περισσότερο είναι αυτό, που είναι περίπου δυο τόνους πιο σκούρο από το φυσικό χρώμα των χειλιών μας.

3.Το κόκκινο κραγιόν πηγαίνει σε όλες, αρκεί να λάβουμε υπόψην την απόχρωση του δέρματος μας. Κατά κανόνα, στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ταιριάζει το κόκκινο-κερασί, στις σταρένιες το κόκκινο της φωτιάς ενώ στις σκουρόχρωμες το σκούρο κόκκινο-μπορντώ.

4.Σύμφωνα με κάποιους μακιγιέρ, το θέμα είναι ακόμα πιο απλό, το θέμα είναι αν έχεις επιδερμίδα προς το ροζ ή προς το κίτρινο.(γιατί μπορεί κάποια να είναι ανοιχτόχρωμη άλλη όχι, ροζ, ροδαλή, όπως οι κινέζες για παράδειγμα).Αν η επιδερμίδα σου είναι προς το κίτρινο, τότε σου ταιριάζουν χρώματα κραγιόν προς το καφέ, κοραλλί, τερακότα, ροδακινί και γενικά χρώματα με βάση το πορτοκαλί. Αν είναι προς το ροζ, τότε σου ταιριάζουν φούξια, ροζέ και γενικά χρώματα με βάση το μπλε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex