Tips Μακιγιάζ για το πρώτο ραντεβού

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε στο πρώτο ραντεβού μ' ένα άντρα είναι να δείχνετε σαν να περάσατε ένα εικοσιτετράωρο μπροστά στον καθρέφτη.
Γενικά, όσο πιο φυσικό είναι...
το μακιγιάζ, τόσο το καλύτερο. Αυτό σημαίνει, ξεχάστε τις πολλές στρώσεις make up, το έντονο smokey και τις υπερβολές με το ρουζ.

Σαφώς και δεν θα πάτε στο άλλο άκρο....δηλαδή, το τελείως άβαφο, όσο απλό και λιτό είναι το στυλ σας, αλλά αντίθετα μπορείτε να έχετε μια προσεγμένη, θηλυκή και σαγηνευτική εμφάνιση.

Μην ξεχνάτε ότι οι άντρες λατρεύουν στην πλειοψηφία τους τη φυσική ομορφιά της γυναίκας και αυτή ακριβώς θα αναδείξετε, για να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από επάνω σας.....

Όμορφα Μυστικά για το Μακιγιάζ στο πρώτο ραντεβού:

Τέλεια επιδερμίδα 
Ακολουθήστε μια σειρά  περιποίησης και μην παραλείψετε τον βαθύ καθαρισμό, την απολέπιση για να διώξετε τα σημάδια κούρασης, τα νεκρά κύτταρα, αλλά και τη σωστή ενυδάτωση, για να βοηθήσετε την επιδερμίδα σας να λάμψει. Μην ξεχνάτε ότι η σωστή ενυδάτωση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για επιδερμίδα καθαρή και λαμπερή και χωρίς αυτή το μακιγιάζ  δεν θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Απαλά χρώματα 
Ένα πιο απαλό μακιγιάζ του δίνει την εντύπωση ότι θέλετε ένα ρομαντικό δεσμό μαζί του, ενώ ένα πολύ έντονο μακιγιάζ τον κάνει να σκεφτεί ότι ετοιμάζεστε να του επιτεθείτε! Σαφώς, είναι εσείς τι εντύπωση θέλετε να περάσετε. Απαλές σκιές σε ροδακινί, γαλάζια, ροζ, παλ μπρονζέ χρωματά είναι ότι πρέπει για τα βλέφαρά σας.Το ρουζ που θα επιλέξετε για τη μεγάλη βραδιά οφείλει να κινείται στους ίδιους χρωματικούς τόνους για ένα σέξι, αλλά όχι κραυγαλέο μακιγιάζ.

Βλέμμα που θα τον σαγηνεύσει
Επιλέξτε πιο ουδέτερα και γήινα χρώματα, όπως το καφέ, το μπεζ, το χρυσό, το ροζ, το γαλάζιο για τα βλέφαρα, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι τόσο διακριτικό, όσο και σέξι, αλλά κυρίως απόλυτα φυσικό. Η μάσκαρα παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο, γιατί έχει την ικανότητα να μεταμορφώσει το βλέμμα και να το κάνει πιο έντονο και βαθύ, που σίγουρα θα του προκαλέσει ταραχή. Όσο για τo άι-λάινερ φροντίστε η γραμμή στο επάνω μέρος του βλεφάρων να είναι όσο πιο λεπτή και ευθεία γίνεται, για να δείχνει φυσικότητα, αλλά και την ένταση που χρειάζεται.

Χείλη για φίλημα
Το χρώμα του πάθους -το κόκκινο- είναι σίγουρα σέξι και σας μεταμορφώνει σε femme fatale, προσέξτε, όμως, τις υπερβολές και φροντίστε να το συνδυάσετε με απλά μακιγιάζ ματιών και ίσως eyeliner. Μία πιο safe και sexy επιλογή είναι τα ροζ - μπεζ - κοραλί, ζουμερά χείλη με μια γενναιόδωρη δόση γυαλιστερό gloss, που λίγο πολύ ταιριάζει σε πολλές γυναίκες και δίνει μια πιο αθώα-girlie, αλλά συγχρόνως παιχνιδιάρικη αίσθηση.

Φωτεινή Μακρίδου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex