10 τρόποι για να κρατήσετε τη φλόγα αναμμένη στη σχέση σας!

Είναι δύσκολες οι ανθρώπινες σχέσεις γενικότερα αλλά οι ερωτικές είναι αυτές που θέλουν περισσότερη δουλειά για να κρατήσουν ζωντανές μέσα στο χρόνο. Σύμφωνα με...
 
έρευνα Αμερικάνικου περιοδικού ψυχολογίας υπάρχουν 10 τρόποι που αν τους ακολουθήσετε μπορεί να κρατήσετε το πάθος και να διατηρήσετε τη σχέση σας. 
Δεν είναι συνταγή ούτε μπορεί να σας εγγυηθεί τα αποτελέσματα αλλά αξίζει μία προσπάθεια!

1.                   Το ζευγάρι καλό είναι να συζητάει για το τι σκέφτεται και κυρίως για το τι νιώθει. Να μοιράζεται τα συναισθήματά του και ότι τον απασχολεί έτσι ώστε να ξέρει και ο άλλος πως θα το χειριστεί και να βοηθήσει να το αντιμετωπίσει.
2.                   Μην ζητάτε από τον άλλο να αλλάξει! Όλοι έχουμε τα χούγια μας και με αυτά ερωτηθήκατε το σύντροφο ή τη σύντροφό σας. Είναι όλα μέσα στο πακέτο του ανθρώπου που έχετε δίπλα σας.
3.                   Συνήθως οι τσακωμοί ανάμεσα στα ζευγάρια προέρχονται από φόβους και αδυναμίες που κουβαλάει ο καθένας μέσα του. Οπότε πριν τσακωθείτε καλύτερα να ψάξετε τις αιτίες μέσα σας και να μην τα φορτώσετε κατευθείαν στο ταίρι σας.
4.                   Οι άντρες και οι γυναίκες είναι διαφορετικοί, όπως και να το κάνουμε. Αντιληφθείτε νωρίς αυτή τη διαφορετικότητα και προσπαθήστε να την αποδεχτείτε.
5.                   Ο θυμός δηλητηριάζει τη σχέση, σας κάνει εγωιστές και δεν μπορείτε να δείτε καθαρά τα πράγματα. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να ηρεμήσει και μετά συζητήστε με τον σύντροφό σας. Με διάλογο λύνονται τα πάντα.
6.                   Κάθε μέρα πρέπει ο σύντροφος ή η σύντροφός σας να καταλαβαίνει ότι τον εκτιμάται και τον σέβεστε. Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο ο θαυμασμός να υπάρχει στο ζευγάρι.
7.                   Ακόμα και αν δεν το κρίνετε απαραίτητο επισκεφθείτε κάποιο σύμβουλο ζευγαριών. Θα σας δώσει πολύτιμες συμβουλές για τη σχέση σας μέσα από παραδείγματα άλλων ζευγαριών.
8.                   Εκτός από ερωτικοί σύντροφοι φροντίστε να παραμείνετε και κολλητοί. Μπορεί να μη σας ακούγεται ρομαντικό αλλά θα ξεκλέβετε ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα μαζί.
9.                   Κανένας δεν είναι υπεύθυνος να σας κάνει ευτυχισμένους παρά μόνο ο ίδιος σας ο εαυτός. Αν δεν είστε ευτυχισμένοι μην τα ρίχνετε στο εταίρο σας ήμισυ. Ψάξτε μέσα σας να βρείτε τι φταίει.
10.               Ότι δίνετε παίρνετε!  Αν θέλετε να αγαπηθείτε, δώστε αγάπη κι αν θέλετε ο σύντροφός σας να σας καταλάβει τότε πρέπει να είστε και εσείς πρόθυμοι να τον καταλάβετε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex