5 γρήγορα tips για να μπείτε σε ένα πρόγραμμα

Όταν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, μην ανησυχείτε, μπορείτε ακόμα να κάψετε θερμίδες κάνοντας μια αποτελεσματική προπόνηση. Για την επόμενη φορά που νομίζετε ότι δεν μπορείτε να...
χωρέσετε στο πρόγραμμά σας την γυμναστική, σας έχουμε αυτούς τους πέντε εύκολους τρόπους για να πείσετε τον εαυτό σας ότι μπορείτε.


1. Χρησιμοποιήστε πιο μεγάλα βάρη
Μειώστε το χρόνο γυμναστικής σας, αυξάνοντας τα βάρη που σηκώνετε. Θα είστε σε θέση να κάνετε λιγότερες επαναλήψεις και ταυτόχρονα θα έχετε τα ίδια αποτελέσματα.

2. Συνδυάστε τις προπονήσεις σας
Δεν έχετε χρόνο να αφιερώσετε ώρες και ώρες σε ξεχωριστές καρδιο-ασκήσεις και ασκήσεις δύναμης; Κάντε και τα δύο σε μια προπόνηση που να τα συνδυάζει. Από τη μια να αυξάνει
τον χτύπο της καρδιάς σας και από την άλλη να τονώνει τους μυς σας.

3. Κάντε μικρότερης διάρκειας ασκήσεις
Δεν έχετε αρκετό χρόνο για περισσότερη προπόνηση; Κάψτε θερμίδες κάνοντας ασκήσεις μικρής χρονικής διάρκειας από τη μια, μεγαλύτερης έντασης από την άλλη. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγαπήσετε μια γρήγορη άσκηση.

4. Περπατήστε περισσότερο
Μένοντας ενεργός είναι καλύτερο ακόμα και από το να πηγαίνετε στο γυμναστήριο. Για να ενθαρρύνετε τον εαυτό σας να περπατήσει περισσότερο, αγοράστε ένα βηματόμετρο και παρακολουθείτε πόσο κοντά είστε στον στόχο που έχετε βάλει. Ένας στόχος για 10.000 βήματα την ημέρα είναι πολύ καλός.

5. Βρείτε έναν (νέο) φίλο
Αν έχετε φίλους που κάθονται και δεν περνάνε καθόλου την ώρα τους κάνοντας ασκήσεις και γυμναστική, βρείτε άλλους! Όχι, μην τους αλλάξετε. Απλά, βρείτε ακόμα έναν με τον οποίο θα μπορείτε να περνάτε ώρα μαζί στο γυμναστήριο ενώ σίγουρα θα προσθέσετε και ποικιλία στις ασκήσεις σας. Την ώρα δηλαδή που θα βγαίνατε για να πάτε για έναν καφέ, περάστε τη στο γυμναστήριο ή κάνοντας jogging.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex