Υλικά...
Για τη γέμιση: 4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, 1 κονσέρβα μανιτάρια, 4 φέτες σαλάμι, 4 φέτες κασέρι...
1 κουταλιά σούπας (νοστιμιά της Maggi), αλάτι, πιπέρι, 1 κύβο ζωμό κοτόπουλο, 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο. Για τη σάλτσα: 250 ml κρέμα γάλακτος, 150 ml φρέσκο γάλα, 1 κουταλιά σούπας μαγιονέζα, 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα, 2 αβγά, αλάτι, πιπέρι. για τη βάση: 12 φέτες ψωμί τόστ (δίχως κόρα).
Εκτέλεση…
Αρχικά βάζουμε το κοτόπουλο σε νερό, στο οποίο έχουμε προσθέσει τον κύβο κοτόπουλου. Μόλις βράσει κόβουμε το κοτόπουλο σε κομματάκια καθώς επίσης και τα μανιτάρια και τις φέτες κασεριού και σαλαμιού και προσθέτουμε τα μπαχαρικά που προαναφέραμε.
Τα σοτάρουμε σε 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο, εκτός από το κασέρι, που το προσθέτουμε αργότερα. Σε ένα πυρέξ βουτυρωμένο τοποθετούμε τα ψωμιά κάτω στη βάση και προσθέτουμε τα υλικά για τη γέμιση. Έπειτα φτιάχνουμε τη σάλτσα χτυπώντας όλα τα υλικά μαζί και την περιχύνουμε πάνω από τα υλικά της γέμισης.
Το βάζουμε στο φούρνο στους 180-200˚C για 20-30’ , περίπου μέχρι να δημιουργήσει μια ρόδινη κρούστα.