Βασικό μακιγιάζ σε 10 λεπτά

Πολλές φορές δεν υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χρόνος για να ετοιμαστείτε και να βαφτείτε με την ησυχία σας κι έτσι πρέπει να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας το πολύ σε 10 λεπτά.
Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για...
ένα γρήγορο βασικό μακιγιάζ.

1. Βάση
Αν έχετε ενυδατώσει σωστά το πρόσωπό σας, αρκεί ένα λεπτό για το στρώσιμο μιας βάσης. Αρχίστε την εφαρμογή από το κέντρο του προσώπου-βάλτε βούλες και απλώστε τις με κινήσεις προς τα έξω.

2. Κονσίλερ
Με το μικρό σας δάχτυλο απλώστε γύρω από τα μάτια το κονσίλερ για να έχετε καλή κάλυψη των μαύρων κύκλων.

3. Πούδρα
Για να μη γυαλίζει το πρόσωπό σας και για να καλύψετε τις σκιές και τους πόρους του δέρματός σας απλώστε πούδρα σε όλη την επιφάνεια του προσώπου σας με κυκλικές κινήσεις.

4. Σκιά
Χρειάζεστε μόνο ένα λεπτό για να απλώσετε τη σκιά με το ειδικό πινελάκι από γωνία σε γωνία των βλεφάρων. Καλύψτε προσεκτικά όλη την περιοχή από τις βλεφαρίδες μέχρι τη γραμμή της πτυχής.

5. Ρουζ
Χρησιμοποιήστε ένα καλό πινέλο και επιλέξτε ρουζ σε ροδακινί χρώμα ή τερακότα (ειδικά το καλοκαίρι σε μαυρισμένη επιδερμίδα). Απλώστε το στα μήλα σας, χαρίζοντάς τους δροσιά και ζωντάνια.

6. Φρύδια
Βουρτσίστε τα φρύδια σας με το ειδικό βουρτσάκι και γεμίστε τυχόν κενά τους με μολύβι, διαλέγοντας ένα χρώμα ελαφρά πιο φωτεινό απ’ το χρώμα των μαλλιών σας.

7. Μάσκαρα
Μια μαύρη μάσκαρα είναι η πιο σωστή επιλογή. Αρχίστε με τις πάνω βλεφαρίδες και βάλτε μάσκαρα με σταθερές κινήσεις. Συνεχίστε στις κάτω βλεφαρίδες.

8. Κραγιόν
Κάντε το περίγραμμα των χειλιών σας με μαλακό μολύβι ξεκινώντας από τις γωνίες στο κέντρο του επάνω χείλους και στη συνέχεια γεμίστε τα χείλη σας με κραγιόν ακολουθώντας τη φυσική τους γραμμή.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex