Tips για όμορφα μάτια

Σημαντικές συμβουλές που θα πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα…
Δοκιμάστε να απλώσετε το eyeliner και τη μάσκαρα μόνο στο επάνω μέρος του ματιού, στο βλέφαρο...
 Αυτό είναι ιδιαίτερα ευεργετικό στις γυναίκες που έχουν λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια τους ή στις γυναίκες με μικρά μάτια. 


Είναι μια μέθοδος που αποσπά την προσοχή ανοδικά, μακριά από τις γραμμές κάτω από τα μάτια, και δίνει την ψευδαίσθηση των ελαφρώς μεγαλύτερων ματιών, δημιουργώντας κατά συνέπεια μια πιο νεανική εμφάνιση.
Τα προϊόντα που περιέχουν φρούτα πραγματικά βελτιώνουν την όψη των λεπτών γραμμών. Θα πρέπει να τα χρησιμοποιείτε συνεχώς για να έχετε αποτέλεσμα.


Προσπαθήστε να βρείτε την κρέμα ματιών που θα είναι κατάλληλη για εσάς, έτσι ώστε να απαλύνει τα πρηξίματα και τις λεπτές ρυτίδες κάτω από τα μάτια σας. Πολλές φορές μπορεί να χρησιμοποιήσετε και μια πολύ ακριβή κρέμα και να μη μείνετε τόσο ευχαριστημένη όσο με μια πιο φτηνή. Για το λόγο αυτό αναζητήστε την ιδανική κρέμα ματιών για εσάς. Τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες εταιρείες καλλυντικών έχουν βγάλει εκτός από serum προσώπου και serum για τα μάτια, προϊόντα για τη σύσφιξη της επιδερμίδας.


Να φοράτε πάντα αντηλιακή κρέμα προσώπου, ακόμη κι αν ο ουρανός είναι συννεφιασμένος. Ο δείκτης αντηλιακής προστασίας να μην είναι κάτω από 15.
Γνωρίζετε ότι οι άνθρωποι, οι οποίοι κοιμούνται τις περισσότερες φορές ανάσκελα, αντίθετα με εκείνους που κοιμούνται μπρούμυτα ή στο πλάι, έχουν λιγότερες ρυτίδες; Γιατί; Λόγω της θέσης, της στάσης που παίρνετε στον ύπνο σας, θα έχετε και τις ανάλογες επιπτώσεις στο πρόσωπό σας. Επαναλαμβανόμενη συμπίεση του προσώπου πάνω στο μαξιλάρι, έχει ως αποτέλεσμα την απόκτηση μόνιμων γραμμών. Προσπαθήστε να υιοθετήσετε τη συνήθεια να κοιμόσαστε ανάσκελα, ή να επενδύσετε σε σατέν μαξιλαροθήκες έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσετε τις άσχημες επιπτώσεις.


Δώστε σχήμα στα φρύδια σας, κι αν δεν μπορείτε μόνη σας ζητήστε τη βοήθεια ενός επαγγελματία. Δεν έχει σημασία η ηλικία σας, σαν γυναίκα αυτό πραγματικά ωφελεί την εμφάνισή σας. Αναζωογονεί το look σας, και κολακεύει τη συνολική όψη του προσώπου σας. Υπάρχουν ειδικά προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα με είδη καλλυντικών, για να αποφύγετε το «άουτς» κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Βέβαια αν επισκεφτείτε ένα σαλόνι ομορφιάς ή ένα κέντρο spa έχουν νέες τεχνικές για το σχήμα των φρυδιών.


Για να διώξετε τις σακούλες κάτω από τα μάτια σας, μπορείτε να απλώσετε σε κάθε μάτι από ένα υγρό φακελάκι τσαγιού για 10 λεπτά. Είναι καλύτερο το μαύρο τσάι, το οποίο μειώνει το πρήξιμο. Επίσης το νερό με λεμόνι βοηθάει στη μείωση των σακουλών.
Στην εξαφάνιση και τη γρήγορη απαλοιφή των ρυτίδων κάτω από τα μάτια συμβάλει ένα τζελ ματιών ή μια κρέμα ματιών που περιέχει ανθό κουκουναριού. Έχει αποδειχτεί ότι μειώνει τις λεπτές γραμμές. Μετά απλώστε απαλά concealer για να σβηστούν οι λεπτές ρυτίδες. Το concealer φωτίζει και καλύπτει τους μαύρους κύκλους.


Έχετε κουρασμένα μάτια; Επιλέξτε το concealer, το οποίο ταιριάζει με την απόχρωση της επιδερμίδας σας. Περιποιηθείτε τα φρύδια σας, και αποφύγετε τις σκιές ματιών σε ροζ ή ροδακινί ή ψυχρούς τόνους, οι οποίοι θα σας δείχνουν περισσότερο κουρασμένη. Απλώστε με τοeyeliner μια πολύ λεπτή γραμμή, μια παχιά γραμμή θα τραβήξει την προσοχή στο πρόβλημα, και οι γυριστές βλεφαρίδες χαρίζουν ένα έξυπνο και καθαρό βλέμμα.

Για να αποφύγετε τις λεπτές γραμμές να ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δοκιμάστε μια ελαφριά ενυδατική κρέμα με βιταμίνη E, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε αρκετές φορές την ημέρα. Και αποφύγετε πούδρα κάτω από τα μάτια σας, γιατί τονίζει τις λεπτές γραμμές.
http://www.chalkidanews.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex