Makeup tips για μεγαλύτερα χείλη

Εδώ και πολλά χρόνια οι γυναίκες ψάχνουν τρόπους να κάνουν τα χείλη τους να φαίνονται μεγαλύτερα, πλούσια και γεμάτα.
Παρόλο που το σχήμα των χειλιών έχει να κάνει με...
την ηλικία, τα γονίδια και τα επίπεδα του κολλαγόνου, υπάρχουν κάποια τρικ που σας βοηθούν να αποκτήσετε τα χείλη που πάντα ονειρευόσασταν.

Διαλέξτε το σωστό χρώμα
Μπορείτε να δώσετε την εντύπωση γεμάτων χειλιών όταν διαλέγετε τη σωστή απόχρωση κραγιόν. Για να το πετύχετε αυτό, επιλέξτε φωτεινές αποχρώσεις του ροζ ή nude και αποφύγετε το φλογερό κόκκινο και γενικά τα σκούρα χρώματα, μωβ, βυσσινί, καφέ γιατί δείχνουν τα χείλη σας πολύ πιο λεπτά. Φυσικά με αυτόν τον τρόπο έχετε ένα εντελώς προσωρινό αποτέλεσμα που διαρκεί μόνο για όσο φοράτε το κραγιόν.

Δώστε λάμψη
Ένας άλλος εύκολος τρόπος για να δείχνουν πιο φουσκωτά τα χείλη σας, είναι να χρησιμοποιείτε lip gloss. Μπορείτε να επιλέξετε ένα διάφανο lip gloss που θα φοράτε πάνω από το κραγιόν σας (σιγουρευτείτε ότι δίνετε περισσότερη λάμψη στο κέντρο του κάτω χείλους για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα) ή να διαλέξετε κάποιο χρωματιστό lip gloss που θα χρησιμοποιείτε αντί για κραγιόν.

Ξεμείνατε από lip gloss;
Αν τελευταία στιγμή διαπιστώσετε ότι δεν έχετε lip gloss, μπορείτε να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας λίγη γυαλιστερή σκιά ματιών. Απλά ταμπονάρετε μία πολύ μικρή ποσότητα σκιάς στο κέντρο του κάτω χείλους.

Τονίστε τη γραμμή των χειλιών σας
Οι περισσότερες γυναίκες δε χρησιμοποιούν μολύβι για να τονίσουν τη φυσική γραμμή των χειλιών τους, αλλά το μολύβι μπορεί να γίνει πολύτιμο εργαλείο αν θέλετε τα χείλη σας να δείχνουν μεγαλύτερα. Βάλτε πούδρα για να καλύψετε τη φυσική γραμμή και χρησιμοποιήστε το μολύβι για να σχεδιάσετε νέα γραμμή χειλιών.

Καλύτερα αποτελέσματα θα πετύχετε αν επιλέξετε μολύβι χειλιών σε ουδέτερα, φυσικά χρώματα. Σιγουρευτείτε ότι το αποτέλεσμα θα είναι διακριτικό γιατί διαφορετικά δε σας κολακεύει καθόλου, βαφτείτε σε φυσικό φως και πάντα να χρησιμοποιείτε κραγιόν μακράς διαρκείας γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιαισθητικό από το να φεύγει το κραγιόν και να φαίνεται η μη-φυσική γραμμή του μολυβιού.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex