Φρύδια που εντυπωσιάζουν

Θέλετε τα φρύδια σας να είναι όμορφα και περιποιημένα; Οι πολύ προσεγμένες γραμμές φρυδιών δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στην όψη των ματιών σας και σας...
ενισχύει την εμφάνιση. Σκεφτείτε ότι είναι το κάδρο ενός όμορφου πίνακα (που είναι το πρόσωπο σας), για να δώσετε σημασία στο ότι ταιριάζουν κομψά στο στυλ και το ύφος του.

Έχετε 2 επιλογές για  τον σχηματισμό των φρυδιών σας. Το κερί ή το τσιμπιδάκι. Το κερί ίσως είναι λιγότερο οδυνηρό, αλλά είναι  περισσότερο δύσκολο να το κάνετε μόνοι σας στο σπίτι, λόγω της ιδιαιτερότητας του σημείου. Η αφαίρεση των τριχίδιων με το ειδικό τσιμπιδάκι σας δίνει περισσότερο έλεγχο, αφού αφαιρείτε μια-μια τις τρίχες.  
- Για να ξεκινήσετε, χρειάζεται να έχετε το κατάλληλο  όργανο(τσιμπιδάκι) που κρατά την τρίχα ασφαλή.

Πριν αρχίσετε να τις  αφαιρείτε μία-μία, τοποθετήστε λίγο πάγο επάγω στα φρύδια, ώστε να παγώσετε τις άκρες των νεύρων και να μειωθεί η αίσθηση του πόνου.
- Για προσδιορίσετε  τα σημεία όπου και θα αφαιρέσετε  τρίχες, σχεδιάστε με ένα μολύβι φρυδιών το σχήμα που σας ενδιαφέρει και έπειτα αφαιρέστε όσες από αυτές βρίσκονται έξω από τα περιγράμματα. 

Αφού τελειώσετε με την διαδικασία της αφαίρεσης  των τριχών θα πρέπει να προχωρήσετε στο να δείτε εάν και τα δυο ταιριάζουν. Προσεκτικά αφαιρέστε τυχόν τρίχες που χαλάνε το σχήμα ή συμπληρώστε με ένα μολύβι φρυδιών οποιοδήποτε κενό σας αλλοιώνει το αποτέλεσμα. 

Εάν έχετε στρογγυλό  σχήμα προσώπου, μπορείτε να δημιουργήσετε γωνία’ στα μάτια κάνοντας ένα έντονο σχηματισμό και μήκος στο μέγεθος της γραμμής. Το αντίθετο θα πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που το πρόσωπο σας έχει μακρόστενο σχήμα.  Όπως και να έχει βέβαια δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Βήμα προς βήμα θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά το περισσότερο σημαντικό είναι να μην κάνετε λάθος και αποκτήσετε κανένα απρόσμενο αποτέλεσμα. 

Το χρώμα είναι  επίσης ένας σημαντικός παράγοντας, ιδιαίτερα εάν βάφετε τα μαλλιά σας. Το χρώμα των φρυδιών σας θα πρέπει να ταιριάζει με αυτό των μαλλιών σας. Γενικότερα πάντως δεν πρέπει το χρώμα των φρυδιών να είναι πολύ πιο σκούρο από αυτό των μαλλιών.
http://www.chalkidanews.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex