Συμβουλές για να δείχνετε ομορφότερες στη στιγμή!

Η γοητεία δε βασίζεται μόνο στα όμορφα χαρακτηριστικά αλλά και στη γλώσσα του σώματος, οπότε αν θέλετε να δείτε αποτελέσματα στην εμφάνισή σας μπορείτε να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα...


Παρόλο που η δίαιτα, η συχνή άσκηση και η σωστή ενυδάτωση σας χαρίζουν υγιή και γοητευτική εμφάνιση με τον καιρό, υπάρχουν μερικά απλά πραγματάκια που θα σας δώσουν άμεσα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

1. Σταθείτε σωστά
Μία ωραία στάση είναι πολύ πιο γοητευτική για τη σιλουέτα σας απ’ ότι το καμπούριασμα. Υιοθετήστε καλύτερη στάση σώματος με ίσια την πλάτη, τους ώμους πίσω και το κεφάλι ψηλά. Η λάθος στάση δεν είναι μόνο θέμα υγείας αλλά και θέμα εμφάνισης αφού μπορεί να σας προσθέσει οπτικά αρκετά παραπάνω κιλάκια και να σας κάνει να φαίνεστε οκνηρές ή αδιάφορες.

2. Χαμογελάστε
Η ψυχολογία μας λέει ότι από τη φύση μας θέλουμε να μας περιβάλλουν χαρούμενοι άνθρωποι. Ένα χαμογελαστό πρόσωπο είναι σίγουρα πιο γοητευτικό, όχι μόνο σας δείχνει αλλά και σας κάνει να νιώθετε πιο χαρούμενες. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να χαμογελάτε πιο συχνά και στη στιγμή το πρόσωπό σας θα φαίνεται πολύ πιο λαμπερό.

3. Μαυρίστε!
Επιτέλους μπήκε η άνοιξη, η θερμοκρασία ανεβαίνει και ο ήλιος θα κάνει σιγά-σιγά πιο έντονη την παρουσία του. Εκμεταλλευτείτε το και αποκτήστε σοκολατένιο χρώμα! Το μαύρισμα κάνει το πρόσωπο και το σώμα να δείχνει πιο λεπτό, το δέρμα φαίνεται πιο υγιές και πιο φωτεινό. Φυσικά μην ξεχνάτε ποτέ να χρησιμοποιείτε αντηλιακό!

4. Κουρευτείτε
Τα υγιή, φρεσκοκουρεμένα μαλλιά σίγουρα είναι πιο γοητευτικά απ’ ότι τα απεριποίητα. Ένα άτομο με περιποιημένα μαλλιά δείχνει πιο υγιές και το ανθρώπινο μυαλό είναι έτσι προγραμματισμένο ώστε να έλκεται από τους πιο υγιείς ανθρώπους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex