Όταν το πορτοκαλί μπήκε στη ζωή μας

Σας αρέσει το πορτοκαλί χρώμα και δεν ξέρετε πως να το ενσωματώσετε μέσα στο σπίτι σας; Εμείς σας έχουμε μια μικρή πρόταση!
Το διαμέρισμα αυτό αποτελείται από συνολικά 58 τετραγωνικά μέτρα και είναι ιδανικό για να σας καθοδηγήσει...
όσο το δυνατόν καλύτερα, σχετικά με το πως θα μπορούσατε να ενσωματώσετε το πορτοκαλί χρώμα στους δικούς σας χώρους. Όπως θα παρατηρήσετε και από τις φωτογραφίες το πορτοκαλί χρώμα κυριαρχεί στο χώρο μέσα από διάφορα αντικείμενα και πάνω από όλα είναι εναρμονισμένο με αυτόν έτσι ώστε να δημιουργείται ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς υπερβολές.

Είναι αλήθεια ότι όταν μας αρέσει ένα χρώμα έχουμε την τάση να “ντύνουμε” το σπίτι μας με αυτό πέφτοντας στην παγίδα να καταλήξουμε σε ένα άσχημο αποτέλεσμα. Τι κάνουμε λοιπόν στην προκειμένη περίπτωση; Ακολουθούμε την εξής τακτική: τοποθετούμε μικρές πινελιές από το αγαπημένο μας χρώμα όπως για παράδειγμα ένα χαλί, ένα κουβερλί ή διάφορα μικρό αντικείμενα χωρίς να κάνουμε υπερβολές. Αν λοιπόν είστε fan του πορτοκαλί χρώματος αρκεί να αφιερώσετε λίγα λεπτά από το χρόνο σας στο συγκεκριμένο διαμέρισμα!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex