10 στοιχεία της ψυχολογίας των δυο φύλων

1. Οι άντρες αλλάζουν γνώμη 2 με 3 φορές πιο συχνά από ότι οι γυναίκες. Οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να πάρουν μια απόφαση από ότι οι άνδρες αλλά...
μένουν προσκολλημένες σε αυτή! (Και μετά παραπονιούνται που εμείς χρειαζόμαστε χρόνο για να δούμε τι θα φορέσουμε)

2. Βάσει του συνολικού αριθμού όλων των ανθρώπων που έχει μετρηθεί το IQ τους, έχει αποδειχθεί ότι οι γυναίκες έχουν ελάχιστα υψηλότερο IQ από τους άνδρες! (την επόμενη φορά που θα μαλώσεις με κάποιον άνδρα κράτα στο μυαλό σου το νούμερο 2!)

3.  Οι γυναίκες μπορούν και θυμούνται καλύτερα πρόσωπα (φυσιογνωμίες) και ειδικά των γυναικών. (Για αυτό προσέξτε την επόμενη φορά που θα μας συστήσετε σε αυτήν την “πρώην, ας πούμε, συμμαθήτρια”)

4. Οι άντρες είναι πιο πρόθυμοι να βοηθήσουν από τις γυναίκες! ( Και όμως… δεν είμαστε σκύλες!)

5. ΟΙ γυναίκες είναι πιο απαισιόδοξες όταν προβλέπουν τα αποτελέσματα στην εργασία τους! (Μα δεν
μας αρέσει να απογοητευόμαστε!)

6. Οι γυναίκες τείνουν να πιστεύουν ότι είναι καλές σε συγκεκριμένα πράγματα, αλλά όχι ότι είναι καλές σε όλα! ( Η μετριοφροσύνη είναι η μεγαλύτερή μας αρετή!)

7. Οι γυναίκες είναι πιο δειλές και αγχώδεις από τους άντρες. ( Ίσως δεν είμαστε τόόόσο αναίσθητες!)

8. Οι γυναίκες μιλούν δυο φορές περισσότερο από ότι οι άντρες! Εκτιμάται ότι κατά μέσο όρο οι άντρες λένε 12,500 λέξεις την ημέρα ενώ οι γυναίκες 25,500 λέξεις! (Γουαου! Δεν είναι όμως απαίσιο όταν ένας άντρας σε ρωτά για την μέρα σου εσύ αρχίζεις και αναλύεις τους πάντες και τα πάντα και όταν έρχεται η σειρά του απαντά με ένα ξερό καλή!)

9. Οι άντρες κατά μέσο όρο σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα. (Λες και το σεξ είναι τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο!)

10. Ο γυναικείος εγκέφαλος είναι πιο προσαρμοσμένος στο να διαβάζει λεπτές λεκτικές εκφράσεις και εκφράσεις του προσώπου. Μερικές γυναίκες λένε ότι οι άντρες μόνο όταν βλέπουν τα κανονικά δάκρυα καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Έτσι εξηγείται και ο λόγος που οι γυναίκες κλαίνε 4 φορές περισσότερο από ότι οι άντρες, για να δείξουν τη λύπη τους. (Σαφώς και ισχύει, γιατί όταν ρωτάει ο άλλος τι κάνεις και εσύ απαντάς καλά με βουρκωμένα τα μάτια και εκείνος συνεχίζει αμέριμνος πρέπει να πέσει το δάκρυ για να πάρει χαμπάρι ότι κάτι συμβαίνει!)
www.lamogue.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex