Μακιγιάζ: γρήγορα; ναι, πρόχειρα; όχι!

Σου έχω το αγαπημένο μου, γρήγορο, μακιγιάζ που χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο σου, ένα έξυπνο τρικ, και υπόσχεται να σε κάνει κούκλα!!
Ταιριάζει  σε εσένα που δεν είσαι expert στο μακιγιάζ,σε εσένα που θέλεις να πας σε ένα γάμο ή απλά στη βόλτα σου και θέλεις να είσαι λαμπερή και sexy!!

Λοιπόν το κόλπο έχει ως εξής:
Θα χρειαστείς 2 μπρονζέ πούδρες. Η μια θα είναι ματ και η άλλη shimmering (δηλ.θα έχει ιριδίζοντα συστατικά που θα σε κάνουν να λάμπεις!).
Σε όλο το πρόσωπο θα απλώσεις τη ματ πούδρα και την ιριδίζον θα την προσθέσεις ταμποναριστά στα μήλα, στους ώμους και στο λαιμό.
Αν θέλεις οπωσδήποτε σκιά, τότε μια μπεζ ή καφέ σε ιριδίζουσα μορφή, είναι οτι πρέπει για να προστεθεί στο κινητό σου βλέφαρο.Στη συνέχεια μια μαύρη μάσκαρα( θα σου πρότεινα μια αδιάβροχη που στέκεται στο ''ύψος'' της, για αρκετές ώρες.)

Τελειώνοντας, ένα λαμπερό lip gloss  σε κοραλλί ή μπεζ της άμμου, είναι ότι πρέπει για να προσθέσεις την τελευταία πινελιά, στο υπέροχα βαμμένο πρόσωπό σου!( extra tip:) Μην ξεχάσεις να το πάρεις μαζί σου, για να το ανανεώνεις όποτε χρειάζεται..
mystickland.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex