Ρολό κιμά γεμιστό με ζαμπόν και κασέρι

Ρολό κιμά γεμιστό με ζαμπόν και κασέρι. Ένα νόστιμο ρολό γεμιστό όχι με αυγά όπως συνήθως αλλά με ζαμπόν , κασέρι και ντομάτα.

Υλικά
1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
1 αυγό
1/3 φλυτζάνα φρυγανιά τριμμένη
1/2 φλυτζάνα γάλα
1 κρεμμύδι τριμμένο
αλάτι, πιπέρι , ρίγανη

Για τη γέμιση
Φέτες Κασέρι, ζαμπόν, ντομάτα , πιπεριά, φέτα
Γαρνιτούρα
Πατάτες, λάδι, αλάτι, πιπέρι , ρίγανη, μουστάρδα.

Εκτέλεση
Βάζουμε το τριμμένο κρεμμύδι, το αυγό, τον κιμά , την φρυγανιά και το γάλα και ζυμώνουμε καλά, προσθέτουμε ρίγανη, πιπέρι και αλάτι (ανάλογα με το πόσο θέλει ο καθένας).
Παίρνουμε μια λαδόκολλα την βάζουμε στο τραπέζι και ρίχνουμε τον κιμά , τον πατάμε με το χέρι μας ώστε να δημιουργήσουμε ένα φύλλο . Για να απλωθεί καλύτερα το μίγμα μας και να μην μας σκάσει στο ψήσιμο βρέχουμε συνεχώς τα χέρια μας καθώς το απλώνουμε. Από πάνω βάζουμε φέτες κασέρι, ζαμπόν, πιπεριά, φέτα, και φέτες ντομάτα .

Το τυλίγουμε σε ρολό και σιγά σιγά το μεταφέρουμε σε ένα ταψί, η ένωση να είναι από κάτω. Βάζουμε το ρολό στην μέση και αριστερά και δεξιά , βάζουμε πατάτες, τις πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Για πιο πικάντικη γεύση μπορούμε να απλώσουμε πάνω στο ρολό μουστάρδα με το χέρι μας. Χτυπάμε λίγο λάδι και 1 κουτάλι της σούπας μουστάρδα και περιχύνουμε το ρολό και τις πατάτες, το βάζουμε στο φούρνο να ροδοκοκκινίσει στους 180 βαθμούς, μόλις πάρει χρώμα προσθέτουμε λίγο νεράκι ζεστό ( περίπου μισή φλυτζάνα ) και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να είναι έτοιμο.
Καλή επιτυχία

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex