Πώς θα ξαναγίνεις κορμάρα τώρα που έγινες μανούλα

Έχεις αγχωθεί με τα κιλά που έβαλες στη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου και δεν ξέρεις πώς θα καταφέρεις να γίνεις ξανά κορμάρα; Μην ανησυχείς και εδώ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να...
βάλεις πρόγραμμα για να χάσεις τα περιττά κιλά εγκυμοσύνης  και το λίπος που σου άφησε για ενθύμιο η εγκυμοσύνη σου.

Μπορεί να έπεσες και εσύ στην παγίδα και να έτρωγες ότι έβρισκες μπροστά σου, με την πρόφαση ότι είσαι έγκυος αλλά τώρα θέλεις πίσω τη χαμένη σου σιλουέτα και πλέον συνδυασμός φράουλα με κρέας που ήθελες τότε φαίνεται τουλάχιστον αηδία.

Ξεκίνησε από μέσα: ο ψυχολογικός παράγοντας είναι και εδώ το κλειδί για να χάσεις τα κιλάκια σου. Δε σημαίνει ότι επειδή πήρες μαζεμένα κάποια κιλά εγκυμοσύνης θα μείνεις έτσι για πάντα. Βάλε την άσκηση στο πρόγραμμα σου για να ξυπνήσεις έτσι το μεταβολισμό σου και φυσικά τη σωστή διατροφή. Δεν είναι απίθανο κατά τη διάρκεια τη εγκυμοσύνης να πήρες από 11-16 κιλάκια. Αν πριν μείνεις έγκυος είσαι καλά στα κιλά σου τότε δεν πειράζει να πάρεις και το μάξιμουμ των κιλών γιατί έχεις το περιθώριο να τα χάσεις πιο εύκολα. 
Από την άλλη αν το βάρος που  θα πάρεις στην εγκυμοσύνη είναι πολύ λίγο π.χ. κάτω από 10 κιλά τότε δε θα μπορείς να παρέχεις στο μωράκι σου τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη, γι’ αυτό δεν πρέπει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης να κάνεις υπερβολές: ούτε πολύ φαγητό αλλά ούτε και καθόλου. Τώρα το πώς θα τα χάσεις αφού γεννήσεις είναι θέμα που θα πρέπει να σε απασχολήσει τότε.

Αν τώρα ακόμα έμαθες τα χαρμόσυνα νέα , γενικά,  αυτό που πρέπει να περιμένεις είναι τις πρώτες 16 εβδομάδες το βάρος σου να αυξηθεί περίπου 2 κιλάκια και από την 17η μέχρι την 22η άλλα 2 κιλάκια και το ίδιο πρέπει να  περιμένεις να συμβεί από την 23η μέχρι την 26η. Μετά την 27η παίρνεις πιο εύκολα βάρος. Οπότε μην αγχώνεσαι γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρεις κιλάκια στην εγκυμοσύνη, απλά μόλις γεννήσεις ξεκινάς τη δίαιτα σου και την άσκηση και θα δεις ότι θα επανέλθεις στα φυσιολογικά σου επίπεδα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex