Πώς να κάνω γαλλικό μανικιούρ;

Το γαλλικό μανικιούρ είναι αναμφισβήτητα ένα κομψό, απλό και περιποιημένο βάψιμο νυχιών. Μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου και είναι πάντα στη μόδα.
Η διαδικασία δημιουργίας του δεν είναι πολύ δύσκολη, απλά θέλει υπομονή.
Θα χρειαστείτε...
ένα μανό διάφανο-βάση, ένα μπεζ ή λευκό ή ροζ απαλό μανό για το νύχι, άσπρο (απόχρωση του μπλάνκο) για τη γραμμή και τέλος ένα διάφανο για γρήγορο στέγνωμα και γερό κράτημα του χρώματος.
Τα βήματα έχουν ως εξής:
  • Αφού έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία καθαρίσματος των νυχιών από πετσάκια και υπολείμματα από προηγούμενα μανό, περάστε τη διάφανη βάση.
  • Αφήστε τη να στεγνώσει καλά και περάστε ένα χέρι από το χρώμα που θέλετε.
  • Αφού στεγνώσει πολύ καλά, κάντε την άσπρη γραμμή. Αν δεν έχετε πολύ σταθερό χέρι και δεν σας βγαίνει ευθεία, μην αγχώνεστε καθώς υπάρχουν λύσεις. Μία εξ’ αυτών είναι οι ειδικές ταινίες για γαλλικό μανικιούρ με σχήμα κυκλικό, ευθεία ή μυτερό. ΑΝ πάλι δεν έχετε τις εν λόγω ταινίες βάλτε σελοτέιπ. Προσοχή: Πρέπει να στεγνώσει πολύ καλά το πρώτο χέρι του χρώματος, ώστε να μην φύγει μαζί με την ταινία όταν την βγάλετε.
  • Στη συνέχεια και αφού πάλι στεγνώσει πολύ καλά το λευκό της γραμμής, περάστε το δεύτερο χέρι χρώματος.
  • Τέλος, αφού στεγνώσει και αυτό βάζετε το στεγνωτικό και σταθεροποιητικό μανό.
Tip: Μπορείτε αν θέλετε μια πιο extreme εμφάνιση να κάνετε τη γραμμή χρωματιστή, χρησιμοποιώντας ροζ σκούρο, γαλάζιο, πράσινο ανοιχτό. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη!
beautetinkyriaki.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex