Τα πέντε παράξενα που ανάβουν τους άνδρες

Δύσκολη η επικοινωνία ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες. Ποιά τα πέντε πιο παράξενα πράγματα που ανάβουν τους άνδρες στις γυναίκες;

Έρευνες έδειξαν πως οι άνδρες, ίσως τελικά να θέλουν λιγότερα γαλλικά και πιάνο και περισσότερη φυσικότητα από αυτήν που προσπαθείτε να του κρύψετε κάτω από το βαρύ μακιγιάζ. 


Σύμφωνα με δηλώσεις τα πέντε πιο παράξενα πράγματα που ανάβουν τους άνδρες σε μία γυναίκα είναι τα εξής:

Το να μην ξεβάφεται μία γυναίκα όταν πέφτει να κοιμηθεί. Το μαυρισμένο μάτι του ρακούν την επόμενη μέρα μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα ελκυστικό.

Κλείστε του το στόμα την ώρα που βρίσκεστε από πάνω του και ζητήστε του να κάνει αυτό που θέλετε. Μερικοί άνδρες το προτιμούν σκληρό, γιατί να τους απογοητεύσετε;

Αφήστε τους γραμμωμένους κοιλιακούς και αποκτήστε μία απλή τόνωση. Οι άνδρες δε θέλουν να σας συναγωνίζονται σε κορμοστασιά, αλλά να σας νιώθουν εύθραυστη και να αισθάνονται πως χαϊδεύουν βελούδο και όχι σίδερο. Αφήστε το δικό του κορμί να στύψει την πέτρα.

Γελάστε ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ. Όχι δε θα νομίζει πως μόλις βγήκατε από το Δελφινάριο, ούτε θα σας μπερδέψει με το Μάρκο Σεφερλή, αντίθετα θα σας βρει διασκεδαστική και θα συνειδητοποιήσει πως είστε μία γυναίκα που ξέρει τι θέλει και το απολαμβάνει.

Μη βιάζεστε να αλλάξετε με το που γυρίζετε από το γυμναστήριο. Εσείς μπορεί να νιώθετε πιο βρώμικη κι από τη χωματερή, αλλά η ιδρωμένη σας εικόνα με τα ανακατεμένα μαλλιά ίσως τελικά τον ανάβει πολύ περισσότερο τους άνδρες από όσο φαντάζεστε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex