6 ιδέες για μια μοντέρνα αλλά πρακτική κουζίνα

Θέλετε η κουζίνα σας να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο φως και να είναι ταυτόχρονα και πρακτική; Ακολουθήστε τις παρακάτω ιδέες και σίγουρα θα το πετύχετε!


Σχεδιάστε σε τέτοιο σημείο την κουζίνα σας ώστε να μπορείτε να την ενώσετε με την τραπεζαρία ή το σαλόνι. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα παρεμβάλλονται τοίχοι και έτσι ο χώρος θα φαίνεται μεγαλύτερος.

Χρησιμοποιήστε λευκά έπιπλα σε συνδυασμό με inox. Οι φωτεινές και γυαλιστερές επιφάνειες θα αντανακλούν το φώς και έτσι ο χώρος θα φαίνεται μεγαλύτερος.

Διαλέξτε έναν μοντέρνο αποροφητήρα (ίσως με inox με γυαλί) και για ένα μια πιο μοντέρνα διάθεση μπορείτε να παραλείψετε τα ντουλάπια δεξιά και αριστερά από τον αποροφητήρα (εάν αυτό είναι εφικτό).

Διακοσμήστε τον τοίχο που είναι ο αποροφητήρας με κάποιο ιδιαίτερο πλακάκι ή αψίδα που σας αρέσει και ταιριάζει φυσικά και με την τραπεζαρία ή το σαλόνι, μιας και ο χώρος θα είναι ενιαίος.

Για να αναπληρώσετε τον χαμένο χώρο από τα ντουλάπια δεξιά-αριστερά του αποροφητήρα που δεν βάλατε, σχεδίασε ένα τεράστιο ντουλάπι, κατασκευασμένο από inox και ημιδιαφανές γυαλί, όπου θα υπάρχει αρκετός χώρος για τα τρόφιμα και τα πιάτα.

Επωφεληθείτε και τον χώρο επάνω από το ψυγείο με κάποιο ντουλάπι, το οποίο όμως να δένει αρμονικά μαζί του.






http://aboutwedding.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex