Με 3 ψέματα τη μέρα, ο άνδρας πήρε την πρωτιά

Πρόσφατες έρευνες υποδεικνύουν πως κάθε άντρας λέει κατά μέσο όρο τουλάχιστον τρία ψέματα την ημέρα. Μάλιστα, πρώτοι αποδέκτες των ψεμάτων  τους είναι οι...
σύντροφοί τους, ακολουθούν οι φίλοι και μετά οι συνάδελφοι.

Καιρό το έλεγα εγώ πως οι άνδρες έχουν και στα ψέματα τα πρωτεία, αλλά με λένε υπερβολική. Και να που τώρα,  ήρθε η στιγμή που Αυστραλοί επιστήμονες με επιβεβαιώνουν. Ότι θέλουν και ότι τους συμφέρει λένε οι άνδρες και ειδικά για να ανεβαίνουν στα μάτια των γυναικών. Από το πόσο καλοί εραστές είναι στο κρεβάτι - τύφλα να έχει ο Βαλεντίνο - μέχρι το πόσες σπουδαίες γυναίκες φιλοξένησαν στις αγκαλιές τους. Κοινώς, παινεύονται σαν τα κοκόρια για τη σεξουαλικότητα... που τους τρέχει από τα μπατζάκια!

Βέβαια, δεν ισχυρίζομαι πως οι γυναίκες δεν λέμε ψέματα. Κάθε άλλο! Αλλά, αντιθέτως, εμείς κρύβουμε το πραγματικό νούμερο των ανδρών που πέρασαν από το κρεβάτι μας. Είμαστε σιγανοπαπαδιές, παρόλο που δηλώνουμε προοδευτικές. Κατά βάθος αναγκαζόμαστε να ζούμε για μία "τιμή" ... γιατί ακόμη και τώρα που τα πράγματα έχουν αλλάξει, κατά βάθος δεν είναι λίγοι εκείνοι οι άνδρες που εξακολουθούν να θέλουν τη γυναίκα  τους κυρία και την ερωμένη τους ..."περπατημένη". Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!  Από τη μία δηλώνουν προοδευτικοί και κερατώνουν τις γυναίκες, αλλά όταν αντιληφθούν πως οι ίδιοι δεν χωρούν στην πόρτα του σπιτιού τους, τότε ξαφνικά τους βγαίνει το μανιάτικο!

Όσον αφορά σε μας τις γυναίκες, υπάρχουν πολλά ράμματα και για τι δική μας γούνα, αλλά σήμερα που διάβασα για την έρευνα αυτή των Αυστραλών, είπα να ασχοληθώ μόνο με τους πρωταθλητές του ψέματος, τους άνδρες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex