Διώξτε τα σημάδια της κούρασης


Μετά από ένα εξαντλητικό ξενύχτι διασκέδασης ή δουλειάς, η επιδερμίδα του προσώπου είναι ταλαιπωρημένη και τα σημάδια της κούρασης είναι έντονα! Υπάρχει τρόπος να απαλλαγείτε...
από αυτά και να φαίνεστε ξεκούραστη και φρέσκια χωρίς μακιγιάζ!

Ντεμακιγιάζ: Ξεκινήστε με ένα καλό ντεμακιγιάζ προσώπου. Αφαιρέστε όλα τα υπολείμματα του make up με βαμβάκι και ένα γαλάκτωμα που αφαιρεί ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ και ενυδατώνει ταυτόχρονα την επιδερμίδα σας.

Απολέπιση: Επόμενο σημαντικό βήμα είναι η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Με την απολέπιση θα φύγουν όλοι οι ρύποι και η λιπαρότητα, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να αναπνεύσει σωστά.

Καθαρισμός: Πλύνετε το πρόσωπό σας με το καθαριστικό προϊόν που χρησιμοποιείτε συνήθως. Έπειτα, τονώστε την επιδερμίδα σας με λοσιόν που θα ταμπονάρετε σε όλο το πρόσωπο.

Ενυδάτωση: Τελευταίο και βασικό βήμα. Μετά τη λοσιόν μην ξεχάσετε να ενυδατώσετε καλά το πρόσωπό σας αλλιώς η επιδερμίδα σας θα είναι θαμπή. Δεν πρέπει να παραμελήσετε την περιοχή των ματιών που θα ενυδατώσετε με την κατάλληλη ενυδατική κρέμα για τα μάτια.

Συμβουλή: Το νερό που θα χρησιμοποιήσετε κατά την διαδικασία να είναι κρύο. Το κρύο νερό αναζωογονεί άμεσα την επιδερμίδα και την τονώνει.

Tip: Αν οι μαύροι κύκλοι και τα πρηξίματα γύρω από τα μάτια δεν φεύγουν, τότε ακολουθήστε την κλασσική συνταγή: Αγγουράκι! Βάλτε ένα αγγούρι στο ψυγείο για μια ώρα και μετά κόψτε το σε ροδέλες που θα εφαρμόσετε πάνω στα μάτια. Έτσι θα απορροφηθεί όλο το πρήξιμο και οι μαύροι κύκλοι θα εξαφανιστούν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex