Mακιγιάζ για μελαχρινές

Επειδή το χρώμα μαλλιών μας είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει, μιας και μας δίνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα, το μακιγιάζ που πλαισιώνει αυτή την εικόνα θα πρέπει να...
φροντίζουμε να μας κολακεύει ακόμα περισσότερο. 
Όχι πως δεν μπορεί μια μελαχρινή να βάλει ότι χρώμα θέλει στα μάτια και τα χείλη της ακριβώς με μια ξανθιά, αλλά είναι μερικά tips, που μάλλον κολακεύουν τις μελαχρινές, και άλλα τις ξανθές αντίστοιχα.



1) Ωραίο το ροζ της barbie, και αν θες μπορείς να βάλεις ροζ κραγιόν και να είσαι μια κούκλα, αλλά το χρώμα χειλιών που αναδεικνύει μια μελαχρινή δεν είναι το ροζ, αλλά αποχρώσεις της τερακότας, του σκούρου βυσσινί, και του κόκκινου που πάει προς το χρώμα του κόκκινου κρασιού. (και όχι το κόκκινο της φωτιάς ή το κόκκινο-φούξια)

Αν πάντως, είσαι φάν του ροζ, φρόντισε να τονίσεις τα μάτια σου αρκετά για να αντισταθμίσεις το χλωμό του ροζ και του σκούρου των μαλλιών σου.

2) Όπως το ροζ μπορεί να σε κάνει να δείχνεις χλωμή και άτονη, το ίδιο μπορεί να κάνει και μια ανοιχτόχρωμη βάση make-up. Δεν λέω βέβαια χειμωνιάτικα να βάζεις σκούρο μεικάπ, αλλά θα βοηθήσει πολύ αν βάζεις μια μικρή ποσότητα μπρόνζερ στα ζυγωματικά σου, ή κάποιο shimmer, ή έστω μια μικρή ποσότητα τερακότας στα μάγουλα που θα δέσει άψογα με το 'ζεστό' χρώμα των μαλλιών σου.

3) Μην ξεχνάς να δίνεις έμφαση στα μάτια, ειδικά αν είναι κι αυτά σκουρόχρωμα και θέλουν απο τη φύση τους λίγο τόνισμα για να δείξουν πιο όμορφα. 


Και μην ξεχνάς πως τα smokey eyes ταιριάζουν άψογα στις μελαχρινές, όσο έντονα κι αν τα κάνεις, σε αντίθεση με τις ξανθιές που το πολύ έντονο μακιγιάζ στα μάτια τις 'σκληραίνει".

Να θυμάσαι μόνο πως έντονο μακιγιάζ στα μάτια σημαίνει απαλό μακιγιάζ χειλιών.

4) Πρόσεχε με τις παλ αποχρώσεις ανοιχτό γαλάζιο, το άσπρο, το ροζ όπως είπα και πιο πάνω, το φιστικί και γενικά όλη αυτή η οικογένεια χρωμάτων δεν κολακεύουν ιδιαίτερα τις μελαχρινές. 
Αντίθετα προσπάθησε να δοκιμάζεις πιο φυσικά και ζεστά χρώματα, όπως το πράσινο, το μωβ, το γκρι και φυσικά το καφέ και το μαύρο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex