Tips για τέλειες βλεφαρίδες

Ένα εντυπωσιακό και διαπεραστικό βλέμμα χρειάζεται υπέροχες βλεφαρίδες, πως όμως θα τις αποκτήσετε; Πως θα τις κάνετε να δείχνουν τέλειες, πυκνές και καμπυλωτές, χωρίς να βάλετε ψεύτικες;
Το βασικό σας εργαλείο είναι η μάσκαρα, γι’ αυτό θα πρέπει να βρείτε την καταλληλότερη για εσάς.

Για να αποκτήσετε λοιπόν τις βλεφαρίδες που επιθυμείτε, θα χρειαστείτε τη μάσκαρα σας, μια μπατονέτα και το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες.

Καταρχήν, το πιο σημαντικό είναι να καθαρίζετε το βουρτσάκι της μάσκαρας από την περιττή ποσότητα πριν το χρησιμοποιήσετε. Αφού λοιπόν το καθαρίσετε βάλτε μια πρώτη στρώση. Για να είναι πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα θα πρέπει να απλώσετε μια δεύτερη στρώση μάσκαρας πριν στεγνώσει η πρώτη, έτσι ώστε να αποφύγετε να κολλήσουν οι βλεφαρίδες σας.

Στη συνέχεια πάρτε μια στεγνή μπατονέτα και αφαιρέστε την επιπλέον ποσότητα που τυχόν έχει κάτσει στις βλεφαρίδες σας, ενώ παράλληλα θα τις ξεχωρίζετε.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν θέλετε να δείχνουν οι βλεφαρίδες σας πιο πυκνές και καμπυλωτές, χρησιμοποιήστε το ψαλίδι μετά την πρώτη στρώση μάσκαρας. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε το αποτέλεσμα που προσφέρουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες, χωρίς όμως να τις φοράτε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex