Απλά… ΔΕ σε γουστάρει!

Έχει χυθεί άπειρο μελάνι, έχουν γίνει συζητήσεις επί συζητήσεων και έχει αποτελέσει θέμα τόσο σε  γυναικοπαρέες όσο και σε αντροπαρέες, αλλά καμία απάντηση δε φαντάζει επαρκής για...
το γυναικείο πληθυσμό. Θα μου πείτε σε ποιο ερώτημα. 
Μα φυσικά στο αέναο ερώτημα που ακόμη βασανίζει και ταλανίζει τα απανταχού θηλυκά… “Με γουστάρει;”.

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι, οι άντρες είναι απλά πλάσματα δηλαδή όταν πουν δε θέλω εννοούν δε θέλω, όταν πουν θέλω εννοούν θέλω. Με λίγα λόγια, απλά μαθηματικά.

Η παράνοια ξεκινά από τις γυναίκες, γιατί η γυναίκα ως άκρως ναρκισσιστικό και εγωκεντρικό ον δε μπορεί να δεχθεί την απόρριψη, οπότε αντί να αποδεχτεί με αξιοπρέπεια το γεγονός ότι κάποιος “απλά δε την γουστάρει”, μετατρέπεται αυτόματα σε πρωτοξάδελφο των αδελφών Γκρίμ και αρχίζει να πλάθει παραμυθάκια στο μυαλό της και να εφευρίσκει κάθε είδους δικαιολογία για να μην ομολογήσει στον εαυτό της απλά, λογικά πράγματα γιατί σόρρυ κιόλας χρυσό μου αλλά δε σε λένε Μόνικα και όταν λέω Μόνικα δεν εννοώ την τραγουδίστρια αλλά την Bellucci. Που και να ήσουν η θεότητα Μόνικα πάλι θα βρισκόταν ένας ανώμαλος που να μη σε γούσταρε -λέμε τώρα-.

Υπόθεση εργασίας: Βγαίνεις ραντεβού, περνάνε 5 μέρες, ο λεγάμενος άφαντος, κοινώς κάτι κάνει νιάου νιάου και αυτή τη φορά ΔΕΝ είναι η γάτα. Αυτόματη ανάλυση της κατάστασης από τη γυναίκα.

Εκδοχή 1: “Κάτι έπαθε, βλέπε τράκαρε και είναι σε κώμα στον Ευαγγελισμό και στα όνειρά του βλέπει πως θέλει να μου τηλεφωνήσει αλλά δε μπορεί γιατί παράλληλα έμεινε ανάπηρος και το χέρι του δε μπορεί να σηκώσει το ακουστικό, παρόλο που νυχθημερόν προσπαθεί γι’ αυτό γιατί τόσο πολύ με θέλει, το γλυκό μου… (Να σε πληροφορήσω επίσης ότι προχτές έπινα καφέ με τον E.T. τον εξωγήινο, έχεις χαιρετισμούς.)

Εκδοχή 2: ”Μου είπε ότι είναι πιεσμένος με τη δουλειά, δεν έχει πολύ χρόνο, δεν τα πάει καλά με τα τηλέφωνα, ακρίβυνε το πάγιο, δεν έχει κάρτα κ.ο.κ”… (Μήπως να του αγοράσεις και κάρτα για να σε πάρει τηλέφωνο; Σε έχω ικανή!)

Εκδοχή 3: «Δε μπορεί να με διαχειριστεί, αυτό που ένιωσε ήταν πολύ έντονο και γι’ αυτό άργησε, χώρια που δεν έχει ξεκόψει ή σκέφτεται την πρώην του και δε μπορεί να συνεχίσει γιατί μάλλον είναι ευαισθητούλι το καλό μου (μήπως να του στείλεις και ένα μαντήλι για συμπαράσταση; Επίσης μην ξεχάσεις την προδέρμ.)

Αληθινή-Ρεαλιστική-Δε-θέλω-με τίποτα–να-παραδεχτώ εκδοχή… ΑΠΛΑ ΔΕ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! Γιατί ένας άντρας που πραγματικά γουστάρει θα στο πει και θα σου το δείξει. -Μπορεί να μην το πει όταν εσύ θα θες, μπορεί να μην ακούτε άριες και βιολιά όταν θα στο πει αλλά να παίζει στη διαπασών Χαρά Βέρρα, μπορεί να μην είναι γλυκός όπως μια lacta και ευαίσθητος σαν την καρδιά ενός μαρουλιού, αλλά θα στο πει.

Οπότε αντί να κάθεσαι να φτιάχνεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας και να διαβάζεις βιβλία τύπου «100 τρόποι να βεβαιωθείς πως σε θέλει», «Συνταγές για επιτυχημένο φλέρτ» κλπ, κάνε κάτι πιο απλό, λιτό και απέριττο, αποδέξου πως δε μπορούμε να αρέσουμε σε όλους ό,τι κι αν κάνουμε, όσο κι αν το θέλουμε και μην κάνεις καμιά προσπάθεια να το αλλάξεις αυτό λέγοντας την κλασσική all time αφελέστατη ατάκα “εγώ θα τον κάνω να με θέλει” γιατί σου έχω νέα, κανέναν άντρα δε μπορείς να τον κάνεις να σε θελήσει αν εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να σου αφιερώσει χρόνο γι’ αυτό και για να γίνει αυτό θα πρέπει να σε θέλει και επιστρέφουμε πάλι στο ότι αν δε σε θέλει αυτός game over.

Εν κατακλείδι, μη δυσκολεύεις τη ζωή σου γλυκό μου κορίτσι (συμπεριλαμβανομένης και εμής της ιδίας) γιατί δε θέλει κόπο αλλά τρόπο.
http://www.newsfilter.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex