Απαντήσεις σε 5 λάθος πεποιθήσεις σχετικά με μια δίαιτα

Πολλοί κάνουμε τα ίδια λάθη όταν ξεκινάμε να κάνουμε κάποια δίαιτα. Δείτε γρήγορα και πολύ απλά τα συχνότερα λάθη που κάνουμε ώστε να μην τα επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά....


1. Οι δίαιτες που δεν περιέχουν λιπαρά είναι καλές για εσάς
Λάθος! Η σωστή απάντηση: Μια δίαιτα που δεν περιέχει καθόλου λιπαρά θα μπορούσε να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στα επίπεδα των ορμονών σας και τη λειτουργία του μεταβολισμού σας. Προσπαθήστε, λοιπόν, να ενσωματώνετε τα καλά λιπαρά στη διατροφή σας.

2. Αν κάνετε μια δυνατή δίαιτα δεν χρειάζεται η άσκηση
Λάθος! Η σωστή απάντηση: Πρώτα απ ‘όλα, οι αυστηρές δίαιτες δεν λειτουργούν σε μακροπρόθεσμη βάση. Αν πραγματικά θέλετε να χάσετε βάρος και να μη το πάρετε πίσω αμέσως, θα πρέπει να μειώσετε τον αριθμό των θερμίδων που παίρνετε και να αυξήσετε την σωματική σας δραστηριότητα.

3. Το πλήρες γάλα έχει περισσότερο ασβέστιο από το γάλα με χαμηλά λιπαρά
Λάθος! Η σωστή απάντηση: Περιέργως, το γάλα που έχει χαμηλά λιπαρά έχει υψηλότερη περιεκτικότητα σε ασβέστιο από το πλήρες γάλα. Έτσι, επιλέξτε άπαχο γάλα γιατί είναι ένας καλός τρόπος για να περιορίσετε την πρόσληψη θερμίδων χωρίς θρεπτική αξία.

4. Οι χορτοφάγοι δεν παίρνουν αρκετές πρωτεΐνες
Λάθος! Η σωστή απάντηση: Αν γνωρίζετε πώς να επιλέξετε σωστά τα τρόφιμα θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλές πηγές πρωτεΐνης εκτός από το κρέας. Καλές πηγές σε πρωτεϊνες είναι οι ξηροί καρποί, τα σιτηρά, η σόγια, τα αυγά, ακόμα και ορισμένα γαλακτοκομικά προϊόντα.

5. Μπορείτε να τρώτε μετά τις 9 το βράδυ
Λάθος! Η σωστή απάντηση: Η κατανάλωση γεύματος αργά το βράδυ θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση των επιπέδων σακχάρου που σχετίζονται με την αύξηση του σωματικού βάρους σας. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην τρώτε μετά τις 7-8 το απόγευμα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex