Μακιγιάζ για ακαταμάχητο βλέμμα

Σε κάθε γυναίκα αρέσει να προσέχει τον εαυτό της και να ασχολείται με το μακιγιάζ της. Εξάλλου ένα όμορφο βλέμμα μπορεί να μαγνητίσει κάποιον πολύ εύκολα, αφού είναι από τα...

δυνατότερα σημεία της ομορφιάς.
Μέσα από τα μάτια ενός ανθρώπου μπορούμε να δούμε την ψυχή του άλλου. Γι’αυτό το λόγο πρέπει να προσέχουμε το μακιγιάζ μας και να το φτιάχνουμε σωστά, έτσι ώστε να δείχνουμε όμορφες και όχι κλόουν.


Παρακάτω σας αναφέρουμε μερικά tips που πρέπει να προσέξετε.
  • Πριν απλώσετε τη σκιά στα βλέφαρα σας θα πρέπει να βάλετε κάποια βάση ή έστω λίγη πούδρα. Με αυτόν τον τρόπο κρύβετε τις ατέλειες ή τους μαύρους κύκλους.
  • Στη συνέχεια απλώστε κάποια βάση κάτω από τα βλέφαρα, δηλαδή στο κάτω μέρος του ματιού έτσι ώστε να διατηρηθεί περισσότερο η σκιά και να μπορεί να απομακρυνθεί πιο εύκολα.
  • Αν θέλετε να βάλετε πάνω από μία σκιά, αφού έτσι και αλλιώς πλέον οι περισσότερες βγαίνουν τουλάχιστον διπλές θα πρέπει να το κάνετε σωστά. Γι’αυτό ξεκινήστε απλώνοντας την πιο ανοιχτή σκιά σε όλο το βλέφαρο, αφού αυτή θα είναι η βασική σας απόχρωση. Στη συνέχεια απλώστε στο μέσα μισό μέρος του ματιού την ενδιάμεση σκιά και την σκούρα στο εξωτερικό μισό του ματιού και στο περίγραμμά του.
  • Προσέξτε να μην ξεφύγετε από τα όρια του ματιού, δηλαδή των εσωτερικών ή εξωτερικών γωνιών για να μην φαίνονται βαριά και υπερβολικά τα μάτια σας.
  • Το μεγαλύτερο και σημαντικότερο στοιχείο για ένα όμορφο και αρμονικό βάψιμο είναι ο συνδυασμός των χρωμάτων να είναι σωστός.
  • Όταν θα απλώσετε την σκιά στα μάτια σας προσέξτε να μην έχετε βάλει στο πινελάκι υπερβολική ποσότητα, διότι την λίγη σκιά μπορείτε να την κάνετε περισσότερη, ενώ την πολύ δεν μπορείτε εύκολα να την βγάλετε.
  • Σε περίπτωση που κάνετε λάθος και έχετε βάλει πολύ έντονο χρώμα απομακρύνετε τη με ένα βαμβάκι με λίγο Remover ή απλώστε μία πιο ανοιχτή σκιά από πάνω, ώστε να την ανοίξετε.
  • Αν και οι σκιές απλώνονται πολύ εύκολα σε οποιαδήποτε μορφή και αν είναι (υγρή ή ξηρή), καλό είναι να χρησιμοποιείται ένα λεπτό βουρτσάκι.
  • Το περίγραμμα των ματιών με σκούρο μολύβι μικραίνει τα μάτια, γι’αυτό αν έχετε μικρά μάτια αποφύγετέ το.
Τέλος, μην φοβάστε τα χρώματα, ακόμα και αν έχετε μπλε μάτια μην διστάσετε να βάλετε ένα μπλε ή ένα μοβ eyeliner. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να τονίσετε ακόμα περισσότερο τα μάτια σας.
otherside.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex