Θεραπείες Προσώπου

Άψογη επιδερμίδα! Πως? Με τις πιο χρήσιμες συμβουλές μας!
Όλα ξεκινούν με το δέρμα του προσώπου μας. Ποιος είναι όμως ο τρόπος για να έχουμε ένα λαμπερό πρόσωπο?
Αρχικά θα πρέπει να απομακρύνεις τις τοξίνες από το σώμα σου. Όμως τι σημαίνει αυτό? Όταν το πεπτικό σου σύστημα δεν λειτουργεί σωστά τότε ο οργανισμός σου αποθηκεύει τις τοξίνες που ευθύνονται για την εμφάνιση ακμής, μαύρους πόρους και άλλα προβλήματα που σχετίζονται με το δέρμα. Όμως μια διατροφή πλούσια σε φυτικές ίνες όπως τα πράσινα λαχανικά, οι ξηροί καρποί, τα φρούτα και τα ψάρια βοηθούν το πεπτικό σύστημα να λειτουργεί σωστά και να χαρίζει στην επιδερμίδα μια καθαρή λαμπερή όψη και χωρίς ατέλειες.

Οπότε πρέπει να:
· Κάνεις μια φορά την εβδομάδα peeling για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και το ιδανικό είναι να διαλέγεις το προϊόν ανάλογα με το τύπο του δέρματος σου. Αν έχεις λιπαρή ή κανονική επιδερμίδα επέλεξε peeling με μεγάλους κόκκους. Αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα προτίμησε ένα με λεπτούς κόκκους.
· Δώσεις τροφή στην επιδερμίδα σου καταναλώνοντας τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά στοιχεία κατά της γήρανσης. Μερικές απ’αυτές είναι το αβοκάντο, τα κόκκινα φασόλια, τα μπλέ βατόμουρα, τα κεράσια, τα ψάρια, τα μπρόκολα και τα μανιτάρια.
· Πίνεις αρκετό νερό και μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς καθημερινά ενυδατική προσώπου.
· Μην ξεχνάς τα έλαια. Επειδή, το δέρμα σου όσο περνούν τα χρόνια παράγει λιγότερα έλαια θα πρέπει λοιπόν να χρησιμοποιείς προϊόντα που να έχουν φυτικά έλαια όπως το έλαιο αμυγδάλου, τριαντάφυλλου, ροδιού και το έλαιο argan.
· Τέλος, το πιο σημαντικό για να λάμπεις είναι..... ο ύπνος!!
Δανάη Πάσσα
www.klik.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex