Διακόσμηση σε κεριά

Βρήκαμε τρεις έξυπνους και οικονομικούς τρόπους για να διακοσμήσεις τα απλά βαρετά κεριά. Χρησιμοποιώντας σφραγίδες, κουπάτ και ριζόχαρτα μπορείς να αλλάξεις τελείως την εμφάνιση των κεριών ενώ μπορείς να τα κάνεις και πολύ προσωπικά. Για δες...



Με σφραγίδα
Διάλεξε μια σφραγίδα και βάλ'την με την πλάτη κάτω. Πέρασε από πάνω το ταμπόν με το μελάνι και μετά πέρασε σιγά σιγά το κερί. Στερέωσε κάπου το κερί για να στεγνώσει καλά, θα χρειαστεί τουλάχιστον 2-3 ώρες ώστε να μην πασαλείψεις τα χέρια σου. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις μη-τοξικό μελάνι μιας και θα καεί. Αν θέλεις να το πας πιο πέρα μπορείς να φτιάξεις την δική σου σφραγίδα στα ειδικά καταστήματα.




Με κουπάτ
Χρησιμοποίησε κουπάτ - μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτά για τα μπισκότα. Τοποθέτησε το κερί σε μια πετσέτα, βάλε το κουπάτ από πάνω και με ένα σφυράκι κτύπα ελαφρά ώστε να μεταφερθεί το σχέδιο.









Με ζωγραφική σε τσιγαρόχαρτο
Κάνε την ζωγραφιά σου πάνω σε μαλακό τσιγαρόχαρτο. Τοποθέτησε το τσιγαρόχαρτο πάνω στο κερί και κάλυψέ το με λαδόκολλα. Με ένα σεσουάρ ζέστανε το κερί εκεί που ακουμπάει το ριζόχαρτο (προστατεύεται από την λαδόκολλα - πρόσεχε μην καείς!). Το κερί θα λιώσει ελαφρώς και το τσιγαρόχαρτο θα κολλήσει πάνω του.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex