Ψωμάκια…..? Αντιμετωπίστε τα!

Ψωμάκια, αυτά τα μαλακά συσσωρευμένα λιπάκια, γύρω από την περιφέρεια-γλουτών πολλών γυναικών και κυρίως των Ελληνίδων. Χαλάνε την όλη εικόνα του σώματος, και όλες προσπαθούν να τα διώξουν απεγνωσμένα.
Τι είναι όμως τα ψωμάκια και πως δημιουργούνται?

Καταρχήν ένα σώμα με ψωμάκια ΔΕΝ παίρνει την μορφή αυτή από την κατανάλωση ψωμιού. Είναι πολύ αστείο και μόνο σαν ιδέα. Αν ήταν κάτι τέτοιο, πως θα λέγαμε δηλαδή την εναπόθεση λίπους στην κοιλιά? Σουβλάκια?


Την ονομασία τους λοιπόν, την πήραν από την όψη τους. Αυτό, γιατί τα ψωμάκια είναι φουσκωτά και μαλακά. Προσομοιάζονται δηλ. με αυτά. Μην τα συνδυάζετε λοιπόν, με διαφορετικό τρόπο, γιατί αυτό είναι λάθος.
Σε καμία λοιπόν περίπτωση δεν θα λέγαμε πως μια κοπέλα που καταναλώνει πολύ ψωμί, κάνει και σώμα με ψωμάκια. Τα ψωμάκια αφορούν το σωματότυπο γυναικών (κυρίως), που κληρονόμησαν. Ο σωματότυπος, λοιπόν, είναι αυτός που θα δώσει την τελική μορφή στο σώμα μας. Έτσι: κοπέλες με αυξημένη εναπόθεση λίπους στην περιοχή της περιφέρειας, όσο καλά κι αν γυμνάζονται, όσο καλή κι αν είναι η διατροφή τους, όσες κρέμες και ινστιτούτα κι αν επισκεφθούν, δεν θα πάψουν να έχουν το πρόβλημα αυτό. 


Σίγουρα θα βοηθήσουν την σιλουέτα τους εάν προσπαθούν για το καλύτερο, αλλά δεν πρόκειται να απαλλαγούν τελείως από αυτό. Μπορεί αυτό να ακούγεται τραγικό, αλλά είναι η σκληρή πραγματικότητα. Επίσης ίσως θα έπρεπε να χαίρονται που δεν έχουν συσσωρευμένο λίπος στην κοιλιά, το οποίο είναι και το πιο επικίνδυνο, αφού σύμφωνα με επιστήμονες, μετά από έρευνες κατέληξαν στο ότι όσο περισσότερο λίπος εναποτίθεται στην κοιλιά, τόσο πιο επικίνδυνο είναι να αποκτήσουν προβλήματα υγείας, και κυρίως καρδιολογικά…(έμφραγμα κλπ).

Λύση μπορεί να αποτελέσει το να μειωθεί το πρόβλημα κάνοντας     
Υγιεινή Διατροφή:Και κυρίως προσοχή στα εξής σημεία:
-Πιές πολύ νερό
-Μη καταναλώνεις πολλά γλυκά
-Μη καταναλώνεις τηγανητά
-Κατανάλωσε 5-6 μερίδες λαχανικών καθημερινά
-Κατανάλωσε 3-4 μερίδες φρούτων καθημερινά
-Μην χρησιμοποιείς έτοιμες τροφές(τυποποιημένες)
-Ακολούθησε ένα πρόγραμμα γυμναστικής τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα, και επικεντρώσου σε ασκήσεις ποδιών

Θα σε βοηθήσει ένα πρόγραμμα με αερόβια άσκηση και παράλληλα κάνε και μυϊκή ενδυνάμωση
Και για να απενοχοποιήσουμε το ψωμάκι που είναι τόσο αθώο τρόφιμο και συστήνεται σε όλα τα διαιτολόγια και για όλες τις περιπτώσεις ασθενειών (μοναδική εξαίρεση αποτελούν οι δυσανεξίες στη γλουτένη), Σας παρουσιάζουμε την διατροφική του αξία, τόσο σε λευκό-όσο και σε μαύρο:


Τα 100γρ.
Ψωμί άσπρο
Ολικής-με λιναρόσπορο
Kcal
238 δηλ.72Kcal η φέτα

Υδατ/κες γρ.
45
39
Πρωτεΐνες γρ
6,7
40
Λίπη γρ.
3
3
Φυτικές ίνες γρ.
3,5
7
Νάτριο mg
673
440
ΒιταμίνηA μg
7
1
ΒιταμίνηD μg
0,02
-
ΒιταμίνηEmg
0,59
0,87
ΒιταμίνηB1 mg
0,09
0,17
ΒιταμίνηB2 mg
0,06
0,12
Νιασίνη mg
0,85
4,79
Βιταμίνη Β6 mg
0,02
0,26
Φολικό οξύ μg
15
22,37
 Παντοθενικό mg
0,69
0,65
 Βιοτίνη μg
2,9
5,91
ΒιταμίνηB12 mg
0,02
-
iator.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex