Έξυπνα τρικ με τα χρώματα

Το χρώμα δεν είναι ένα διακοσμητικό στοιχείο που σας βοηθά να κάνετε πιο όμορφο το σπίτι σας , επιδρά επίσης με τρόπο καθοριστικό στους όγκους και μπορεί να αλλάξει με τρόπο εμφανή τις διαστάσεις και το σχήμα ενός δωματίου...


ΕΑΝ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ: Τα θερμά χρώματα έχουν την τάση να δείχνουν τους χώρους μικρότερους , με εξαίρεση το κίτρινο που καθώς είναι φωτεινό , δημιουργεί την αίσθηση της ευρυχωρίας . Τα δάπεδο πρέπει να είναι επίσης ανοιχτόχρωμο και σε χρώμα ομοιόμορφο ενώ οι πόρτες και οι κλειδαριές στο ίδιο τόνο με τους τοίχους. Ιδανική για μικρά ή σκοτεινά δωμάτια είναι το λευκό , γιατί έχει την ιδιότητα αντανακλά στο μέγιστο βαθμό το φώς και διευρύνει το χώρο .

ΕΑΝ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ: Το αντίθετο θα πρέπει να κάνετε εάν έχετε ένα δωμάτιο υπερβολικά μεγάλο , αρκεί να βάψετε τους τοίχους και το ταβάνι με ένα θερμό σκούρο χρώμα . οι αποχρώσεις του καφέ είναι ιδανικές καθώς δημιουργούν ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.


ΕΑΝ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΟ: Για να δώσετε την εντύπωση ότι οι τοίχοι βρίσκονται πιο κοντά μπορείτε να τους βάψετε με ένα ζεστό σκούρο χρώμα . οι πλαϊνοί τοίχοι και το ταβάνι πρέπει να είναι βαμμένοι με ανοιχτόχρωμους τόνους σε αποχρώσεις ψυχρές που τείνουν στο λευκό . Εάν ο ένας τοίχος βαφτεί σε ανοιχτό χρώμα και οι πλαϊνοί τοίχοι και το ταβάνι σκούρα ενισχύεται η αίσθηση του βάθους .Εάν ο ένας τοίχος βαφτεί σε ανοιχτό χρώμα και οι πλαϊνοί τοίχοι και το ταβάνι σκούρα ενισχύεται η αίσθηση του βάθους . Εάν το ταβάνι είναι πολύ ψηλό θα πρέπει να βαφτεί σε σκούρο τόνο . Εάν το δωμάτιο είναι στενό μπορείτε να δημιουργήσετε μια φάσα στο ανώτερο τμήμα των τοίχων με το ίδιο σκούρο χρώμα της οροφής .Εάν θέλετε μεγάλο ύψος , τότε ένα ανοιχτόχρωμο ταβάνι και οι τοίχοι σκούροι είναι το ιδανικό.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex