Χοιρινά ρολά στην κατσαρόλα

Υλικά...
5 φέτες χοιρινό σνίτσελ, 1 κρέμα γάλακτος, 1 καρότο, 3 κουταλάκια πικάντικη μουστάρδα, 8 φέτες μπέικον, 160 γρ...
τρικαλινό κομμένο σε κύβους, 1 κύβο ζωμό κρέατος, 60 γρ. γιαούρτι, 3 κουταλιές βούτυρο, 1 ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί, αλάτι, πιπέρι. 




Εκτέλεση… 
Κόβουμε τα σνίτσελ σε όμοια κομμάτια. Κόβουμε το μπέικον στη μέση, το τρικαλινό σε κύβους και το καρότο σε ροδέλες. Ετοιμάζουμε τα ρολά ως εξής: Απλώνουμε το κρέας, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι, το αλείφουμε με μουστάρδα με τη βοήθεια ενός πινέλου και βάζουμε από πάνω το μπέικον, το τρικαλινό και το καρότο.

Τυλίγουμε σφιχτά το κάθε κομμάτι και το κλείνουμε με οδοντογλυφίδες. Συνεχίζουμε κατά τον ίδιο τρόπο και με τα υπόλοιπα κομμάτια σνίτσελ. Σε μια ρηχή κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και τηγανίζουμε τα ρολά και από τις δύο πλευρές.

Ρίχνουμε το κρασί και αφού εξατμιστεί, ρίχνουμε ½ λίτρο νερό και τον κύβο. 
Βράζουμε το κρέας για 20’. Χαμηλώνουμε την φωτιά και ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος και το γιαούρτι. Τα αφήνουμε να βράσουν για 10’

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex