Σεξ στα όνειρα: τί σημαίνει όταν τα βλέπουμε

Ταράζεστε όταν βλέπετε όνειρο ότι κάνετε σεξ με άλλον/άλλη; Τί λένε οι ειδικοί για το σεξ και όνειρα;
Πολλοί άνθρωποι νιώθουν ενοχές και τύψεις όταν...
δουν στον ύπνο τους ότι απατούν τους συντρόφους τους και κάνουν σεξ με διαφορετικό πρόσωπο.


Η Sharon Gilchriest ONeil, σύμβουλος γάμου και συγγραφέας του βιβλίου «Σύντομος οδηγός για έναν ευτυχισμένο γάμο», υποστηρίζει ότι όπως όλα τα όνειρα, έτσι και αυτά του σεξ και της «απιστίας» θέλουν να μας διδάξουν κάτι για την ζωή μας. Συγκεκριμένα αν ονειρεύεστε ότι κάνετε:


Σεξ με έναν άγνωστο: Στο συγκεκριμένο όνειρο, ο άγνωστος συμβολίζει μία πλευρά του εαυτού σας, λέει η ψυχολόγος. Μήπως πρόσφατα κάνατε ή ετοιμάζεστε να κάνετε, κάτι που απαίτησε τεράστιο θάρρος, τόλμη και δύναμη; Ο άγνωστος σεξουαλικός παρτενέρ του ονείρου δείχνει ότι είστε περήφανοι ή αγχωμένοι η για το κατόρθωμά σας.


Σεξ με έναν διάσημο: Αν τώρα, δείτε στο όνειρο ότι κάνετε σεξ με τον Τζώρτζ Κλούνεϊ (για τις γυναίκες) ή την Σκάρλετ Γιόχανσον (για τους άντρες), ή γενικώς με κάποιον διάσημο, τότε η σύμβουλος θεωρεί ότι είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για διακαή πόθο.


Σεξ με φιλικό πρόσωπο: Αν δείτε όνειρο ότι έχετε επαφή με κάποιον γνωστό σας, η ψυχολόγος υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο όνειρο κρύβει κυρίως φοβίες, άγχη και μεγάλες αγωνίες που εκδηλώνονται στον ύπνο μας με αυτόν τον τρόπο. Δεν αποκλείται βεβαίως και ο «κρυφός έρωτας», αν και συμβαίνει σπανιότερα. Επίσης είναι πιθανό να αναγνωρίζεται στο πρόσωπο αυτό, πολλά κοινά σημεία με μία πλευρά του εαυτού σας που είναι καλά κρυμμένη.


Σεξ με το ίδιο φύλο: Αν ονειρευτείτε ότι απατάτε το/τη σύντροφό σας με άτομο του ίδιου φύλου, τότε μην βιαστείτε να δείτε ομοφυλοφιλικές τάσεις. Απλώς ψάξτε μέσα στην ημέρα που πέρασε, τί κάνατε που να έχει καθαρά «θηλυκές» ιδιότητες (αν είστε γυναίκα) ή «αρσενικά» χαρακτηριστικά (αν είστε άντρας). Είναι πιθανό αυτή η πράξη να εμφανίζεται στον ύπνο σας μέσα από σεξουαλική επαφή με το ίδιο φύλο.


«Πάντως τα σεξουαλικά όνειρα, συχνά έχουν μία πολύ απλή εξήγηση», καταλήγει η σύμβουλος γάμου και προσθέτει «Αυτή δεν είναι άλλη από το ότι μέσα στη σχέση σας παραμελείτε το σεξ ή διστάζετε να εκφράσετε τις αληθινές επιθυμίες σας! Μόλις το κάνετε θα εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα θα εξαφανιστούν και τα όνειρα αυτά!».
Αυτό που λέει πολύ σοφά δηλαδή ο λαός «ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex