Υλικά...
4 φιλέτα από κοτόπουλο καθαρισμένο στήθος,
2 αβγά, 2 φέτες ζαμπόν σε κομματάκια,
2 κουταλιές σούπας αλεύρι,
1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη, λίγο πιπέρι, λίγη ρίγανη,
1 πιπεριά,
λάδι για τηγάνισμα.
Εκτέλεση…
Ανοίγουμε με ένα κοφτερό μαχαίρι ο στήθος σε όσο δυνατό λεπτότερη ενιαία φέτα. Τοποθετούμε κεντρικά και κατά μήκος στο κάθε ανοιγμένο φιλέτο τα κομματάκια από τη φέτα, τη γραβιέρα και το ζαμπόν. Τα πασπαλίζουμε με πιπέρι, ρίγανη και βούτυρο σε κομματάκια.
Μέσα στη γέμιση μπορούμε να προσθέσουμε και κομματάκια από την πιπεριά. Μετά τα τυλίγουμε σε σχήμα μεγάλου αβγού και τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδες χωρίς να φαίνονται τα τυριά από έξω. Σε αυτό το στάδιο μοιάζουν σαν μεγάλα σφιχτά αβγά.
Έπειτα τα γυρνάμε πρώτα σε ένα πιάτο με λίγο αλεύρι, τα βουτάμε στο χτυπημένο αβγό και μετά στην τριμμένη φρυγανιά. Τα ψήνουμε στη φριτέζα, σε μέτρια φωτιά για περίπου 20’ .