Πώς να αναβιώσουμε τις παλιές καλές νύχτες!

Κανένας μας δεν γεννήθηκε με MBA στο sex. Και οι παρτενέρ μας μπορεί να μην ήταν σε όλα τους σαν τον Κοπερφιλντ. Aλλά μην ανησυχείτε. Υπάρχει ακόμη ελπίδα να αναβιώσουμε τις παλιές καλές μέρες και κυρίως νύχτες.
Μπορεί να μην μας φτάνει ένα, δύο, τρία ή και παραπάνω άρθρα για να το αναλύσουμε αλλά τουλάχιστον κάποια βασικά...
μπορούμε να τα παραθέσουμε.

Ένα στα γρήγορα
Ενδείκνυται για πιεσμένα προγράμματα και για να τονώσετε το ενδιαφέρον του καλού/καλή σας. Για όσους θα σπεύσουν να πουν ότι το «ένα στα γρήγορα» ισούται με το κανένα,τους απαντάμε ότι τα πλεονεκτήματα είναι αρκετά για να πειστούν για το αντίθετο. Το πιο βασικό είναι ότι μπορεί να συμβεί παντού και οποιαδήποτε ώρα. Λίγο πριν την δουλειά, στο ενδιάμεσο ενός γεύματος, στο ασανσέρ, στην κουζίνα, με το κλειδί στην πόρτα και την ψυχή στο στόμα. Κάθε στιγμή είναι κατάλληλη για να αποδείξετε στον εαυτό σου ότι αντέχετε σε μεγάλες πιέσεις και ανταπεξέρχεστε σε δύσκολες καταστάσεις. Και όσο και να μην του φαίνεται δεν είναι πρόστυχο. Είναι sexy και αρέσει. Λίγο η πίεση του χρόνου, λίγο οι εξωτερικοί χώροι, λίγο ο φόβος να μη σας πιάσουν στα πράσα και η λίμπιντο χτυπάει κόκκινο.

Dogs d’amour
Ήρθε η ώρα οι κυρίες να γυρίσουν «πλάτη» στο κατεστημένο του ιεραποστολικού που έχει κάνει κατάληψη στο κρεβάτι σας και να κάνουν μια βαθιά επίκυψη για να πιάσουν το προφυλακτικό που έπεσε. Η φιλοσοφία της συγκεκριμένης στάσης είναι να ανακαλύψετε αμφότεροι από τα μετ΄οπισθεν πως είναι η κατάκτηση των δίδυμων λόφων. Για τους άντρες η στάση αυτή είναι κάτι σαν το “η εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις” και έχει δώσει φιλί ζωής σε πολλές σχέσεις που μετά από λίγο καιρό δεν θέλανε να δουν ο ένας τον άλλον ώσπου τελικά τη δοκίμασαν και τα “είδαν όλα”.

Girls on top
Η πλειοψηφία του γυναικείου πληθυσμού ξέρει ότι το να είσαι από πάνω, αποδίδει στο έπακρο τα επιθυμητά αποτελέσματα, και για τα δύο μέτωπα. Η ευχαρίστηση είναι η μεγαλύτερη δυνατή τόσο για τις ίδιες – έχουν τον έλεγχο και τον κολπικό οργασμό στο τσεπάκι τους- όσο και για τους κυρίους που την εκτιμούν δεόντως διότι είναι ξεκούραστη και προσφέρει θέαμα ενώ δεν περιορίζει κανέναν απο τους δύο να αυτοσχεδιάσει. Τόσες εναλλακτικές βρε παιδί μου υπάρχουν.

Sex με το κουτάλι
Το πρωινό sex είναι το αγαπημένο breakfast των απανταχού αρσενικών και το μαρτύριο των γυναικών – μέχρι να το συνηθίσουν-. Για όλους εσάς υπάρχει η στάση κουταλάκι η οποία έρχεται να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των “θέλω” και “δεν θέλω” αντίστοιχα. Επιπλέον είναι αποτελεσματική μέθοδος για να ξυπνήσετε για τα καλά. Μπορεί η διείσδυση εν αρχή της πράξης να μην είναι και η πιο βαθιά, αλλά στην πορεία όλα διορθώνονται με λίγη υποστηρικτική βοήθεια και καθοδήγηση.

Συντάκτρια | Μαρία Κωφίδου
neolaia.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex